Garaj Online'dan bir klavye almayı düşünüyorum. Bu sitedeki fiyatlar Hepsiburada'daki kendi ürünlerinin fiyatlarından daha düşük. Bu site güvenilir mi?
En ucuz Fractal Design Pop XL Air FD-C-POR1X-06 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Fractal Design Pop XL Air FD-C-POR1X-06 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.466,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Fractal Design Pop XL Air FD-C-POR1X-06 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Fractal Design Pop XL Air FD-C-POR1X-06 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.466,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bu kasalarla Corsair 5000D arasında seçim yapsanız hangisini seçersiniz bir de saat geç oldu ama son bir sorum olacak RX 6900 XT ile RX 7800 XT arasındaki fark yazılım güncellemeleri ile açılacağını söylemiştiniz. Nasıl bir yenilik getirecekler bununla alakalı nasıl araştırma yapabilirim.
Hocam bu kasalarla Corsair 5000D arasında seçim yapsanız hangisini seçersiniz bir de saat geç oldu ama son bir sorum olacak RX 6900 XT ile RX 7800 XT arasındaki fark yazılım güncellemeleri ile açılacağını söylemiştiniz. Nasıl bir yenilik getirecekler bununla alakalı nasıl araştırma yapabilirim.
Ayrıca ek geçeceğim, büyük ihtimalle ekran kartınız o kasada ısınacak. Çünkü kasanın hava akışı berbat bir durumda. Eğer değiştirebiliyorsanız kasayı değiştirmeye çalışın.
4 yıldır kullanırım, soğutması iyi, PSU bana hiç sorun çıkarmadı. 5-10 kez elektirik gitmiştir ama hala taş gibi. Tek sorunu kasadaki fanlar, mesela şu an önde bulunan en üstteki fan çalısmıyor, çalışması için elimi götürüp hareket ettirmem lazım, yüksek ihtimal tozdan dolayı olabilir veyahut arızada olabilir ancak benim için önemli olmadığından takılmıyorum.