Xigmatek kasanın modeli nedir?

5-10k arası uygundur hocam.

Şahsen Fractal Design Pop XL önerecektim lakin üstte 280mm radyatör destekliyor ve bu büyük bir eksi. Kocaman bir kasayı şu şekil yapmaları saçma.

Bunu önerebilirim:

Ha eğer 360mm radyatör kullanmayacağım derseniz:

Hocam bu kasalarla Corsair 5000D arasında seçim yapsanız hangisini seçersiniz bir de saat geç oldu ama son bir sorum olacak RX 6900 XT ile RX 7800 XT arasındaki fark yazılım güncellemeleri ile açılacağını söylemiştiniz. Nasıl bir yenilik getirecekler bununla alakalı nasıl araştırma yapabilirim.

FPS artışı olacak demiştim. Ayrıca Corsair 5000D ile karşılaştırılabilecek kasalar değiller bunlar, 5000D alınmaz bunlar varken.

Neden? Ben kullanıyorum bu kasayı hava akışı iyi gibi zaten ön taraf açık fanlar yüksek devirli çalıştığında iyi soğutuyor gibi.

nasıl bir kasadır bilginiz var mı
4 yıldır kullanırım, soğutması iyi, PSU bana hiç sorun çıkarmadı. 5-10 kez elektirik gitmiştir ama hala taş gibi. Tek sorunu kasadaki fanlar, mesela şu an önde bulunan en üstteki fan çalısmıyor, çalışması için elimi götürüp hareket ettirmem lazım, yüksek ihtimal tozdan dolayı olabilir veyahut arızada olabilir ancak benim için önemli olmadığından takılmıyorum.

Neden? Ben kullanıyorum bu kasayı hava akışı iyi gibi zaten ön taraf açık fanlar yüksek devirli çalıştığında iyi soğutuyor gibi.

Asla önü mesh kasalar kadar iyi bir hava akışı olamaz, zaten kendisi ilk kasam bende biliyorum merak etmeyin

Önü tamamen mesh bir kasaya geçmeden karşılaştırma yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…