Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #61 Kyamrt dedi: Hocam benim kasa da beyaz cogu parca siyah ama uyuyor. Bence siyah alin. Ben 5000x yazdim sandim ya 5000t cok pahali evet. Genişletmek için tıkla... 5000X attığım kasalar ile yarışabilecek düzeyde değil. Şahsen ülkede stok olsaydı Lancool 3X ARGB önerecektim lakin stoklarla kalmamış.
Kyamrt dedi: Hocam benim kasa da beyaz cogu parca siyah ama uyuyor. Bence siyah alin. Ben 5000x yazdim sandim ya 5000t cok pahali evet. Genişletmek için tıkla... 5000X attığım kasalar ile yarışabilecek düzeyde değil. Şahsen ülkede stok olsaydı Lancool 3X ARGB önerecektim lakin stoklarla kalmamış.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 3 Aralık 2023 #62 Hamza Ensar Sağlam dedi: 5000X attığım kasalar ile yarışabilecek düzeyde değil. Şahsen ülkede stok olsaydı Lancool 3X ARGB önerecektim lakin stoklarla kalmamış. Genişletmek için tıkla... Ya bu son dönemde hangi kasaya baksam stok yok. Adam gibi kasa kalmayacak en sonunda.
Hamza Ensar Sağlam dedi: 5000X attığım kasalar ile yarışabilecek düzeyde değil. Şahsen ülkede stok olsaydı Lancool 3X ARGB önerecektim lakin stoklarla kalmamış. Genişletmek için tıkla... Ya bu son dönemde hangi kasaya baksam stok yok. Adam gibi kasa kalmayacak en sonunda.
Ç ÇıtkırıldımVasıfsız Picopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #63 Hamza Ensar Sağlam dedi: 5000X attığım kasalar ile yarışabilecek düzeyde değil. Şahsen ülkede stok olsaydı lancool 3X ARGB önerecektim lakin stoklarla kalmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba her şeyi iade ettim RX 7800XT alıp kurulumlarını yaptım test sırasında R5 5600 2K'da sanki darboğaz yapıyor GPU 80 mesela CPU'da 70 75 civarında 2K'da daha az CPU kullanmasını bekliyordum normal mi sizce ayarlar en yüksekte.
Hamza Ensar Sağlam dedi: 5000X attığım kasalar ile yarışabilecek düzeyde değil. Şahsen ülkede stok olsaydı lancool 3X ARGB önerecektim lakin stoklarla kalmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba her şeyi iade ettim RX 7800XT alıp kurulumlarını yaptım test sırasında R5 5600 2K'da sanki darboğaz yapıyor GPU 80 mesela CPU'da 70 75 civarında 2K'da daha az CPU kullanmasını bekliyordum normal mi sizce ayarlar en yüksekte.