Xigmatek PTI-G3606 Termal macun tüpte kurur mu?

Ypp

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2020
Mesajlar
309
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, geçtiğimiz hafta Vatan Bilgisayar'dan Xigmatek PTI-G3606 termal macun aldım. Bu gün boş vakit bulabildim ve dizüstü bilgisayarımın termal macununu yenilemek için açtım içini söktüm temizledim ancak yeni aldığım termal macunu sıktığımda macun öyle videolardaki gibi sıvı değil, hafif katıydı. Bu macun tüpte kendi kendine mi kurumuş? Ben aldıktan sonra ilk kez bu gün açtım ve sürerken bile yapış yapış oluyordu. Bu durum normal mi? Başka macun olmadığı için mecbur bunu sürdüm ve sıcaklık farkı oluşmadı hiç. Görsele bakabilirsiniz.

20200919_183130.jpg
 
Çok veya az sürmediğinizden eminsiniz değil mi? İnce bir zar veya katman nasıl tabir etmek isterseniz. Ne işlemcinin üstündeki yazılar gözükecek, ne de fazla olacak.

İnce sürmek istedim ancak macun içinden çıkan spatulaya yapıştığından dolayı adam akıllı sürülmedi. Bazı yerleri kalın kalmış olabilir.
 
Son düzenleme:
Aynı macundan bende vatandan aldım ve kıvamını görünce bi' gariplik olduğunu farkettim, gidip hemen iade ettim. Daha sonra Arctic Mx-4 2019 Edition aldım ve memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı