i5-3210M ve GT 740M Laptop Aşırı Isınma
Aşağıdaki değerler boşta. Leauge Of Legends TFT modunda 94 C'yi gördükten sonra bilgisayarı kapadım hâlâ artmaya devam ediyordu. Termal macun yenileceğim ve Undervolt düşünüyorum taktik verir misiniz?
Evet arkadaşlar eskiden şöyle bir ısınma sorunum vardı bir arkadaşın önerisine uyarak ve hızlıca elden teslim alıp kurtulmak için Xigmatek PTI-G3606 almıştım aradan geçen hemen hemen 3 ayda daha önce yaşadığım sorunların hepsi çözülmüştü dün gece merakıma yenik düştüm içini açıp baktım acaba kurumuş mu azalma olmuş mu diye ilk sürdüğümden farkı yoktu.
Eski hali boşta bu derecelerde iken şu an 35-37 lerse geziyor.
Daha önce Leauge of Legends TFT modunda 95 dereceyi gördükten sonra çıkmıştım. Termal macun değişiminden sonra 71 derecelere kadar düştü dün gece sürdüğüm daha önce ki sürdüğümden biraz güzel sürdüm şu an en son ki durum 64-67 arası gidip geliyor ekran kartı 60 derece civarlarında o biraz daha sabit.
Özete gelirsek 5 W/mK değeriyle alabileceğiniz kaliteli termal macunlardan benim sadece sıcaklık sorunumu çözmedi FPS sorunumuda çözdü. Herkese öneririm.
En sıcak olduğu anlardan biri saniyelik değerler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: