terileptil
Kilopat
Xigmatek shogun g 750W +80 Gold güç kaynağını kullanıyorum. Geçenlerde burada fanının ses yaptığı hakkında bir konu açmıştım ve Xigmatek markasının kötü bir marka olduğunu söylemişlerdi. Fan sesi düzeldi temizlik yapıp farklı kasaya montajlayınca. Fakat kötü marka olması kafama takıldı biraz. 5000 TL'lik sistemin gücünü PSU'ya emanet ediyoruz ve kalitesiz olmasını istediğim en son şey güç kaynağı olur. Sizce 700-800 TL masrafa girip iyi bir güç kaynağı almak mantıklı bir yatırım olur mu benim için? Dediğim gibi ses sorunu düzeldi, fakat 1 haftadır falan PC bazen kendini durduk yere resetlemeye başladı. Oyun oynarken veya boştayken fark etmiyor. 1-2 saatte bir yaptığı bir şey de değil. Yani günde 4-5 kere resetleme gibi bir durum yok. 2-3 günde 1 kere falan resetliyor mesela. Sebebini anlamadım tam. Belki de PSU'dan bile kaynaklı değildir ama kafama takıldı. Sürekli ani elektrik kesintileri oluyor bir de yaşadığım bölgede. O yüzden de korkuyorum biraz PSU'nun kalitesinden.
Şu an elimde hiç para yok. Önceden kullandığım sistemi satmaya çalışıyorum. Eğer değiştirmemi önerirseniz, önerilerden de yola çıkarak PSU'yu da satmayı düşünüp kaliteli bir güç kaynağı için bütçe oluşturabilirim. Satılıp satılmayacaklarından emin değilim fakat yine de düşüncelerinizi merak ettim.
*Ek olarak, eğer değiştirmemi önerirseniz imzadaki sisteme en az kaç W güç kaynağı gerekir? 600-650W civarı ve 80+ sertifikalı, FSP, Seasonic gibi kaliteli markaların bir güç kaynağını alsam yeterli olur mu? Önerilerinize açığım.
** Bu güç kaynağının fiyatı neden bu kadar ucuz? FSP markasını kötüleyen kimseyi görmedim bu forumda. Kaliteli olduğunu biliyorum fakat bu modelde bir sıkıntı falan var mı? Sırf modüler olmadığı için mi bu kadar ucuz? Çünkü modüler olmasa da olur benim için. Kaliteli olsun ve sistemi sağlıklı çalıştırsın yeter. Bahsettiğim PSU : Fsp Hydro 700 Serisi 80Plus Bronze 700W Psu Fiyatı
Şu an elimde hiç para yok. Önceden kullandığım sistemi satmaya çalışıyorum. Eğer değiştirmemi önerirseniz, önerilerden de yola çıkarak PSU'yu da satmayı düşünüp kaliteli bir güç kaynağı için bütçe oluşturabilirim. Satılıp satılmayacaklarından emin değilim fakat yine de düşüncelerinizi merak ettim.
*Ek olarak, eğer değiştirmemi önerirseniz imzadaki sisteme en az kaç W güç kaynağı gerekir? 600-650W civarı ve 80+ sertifikalı, FSP, Seasonic gibi kaliteli markaların bir güç kaynağını alsam yeterli olur mu? Önerilerinize açığım.
** Bu güç kaynağının fiyatı neden bu kadar ucuz? FSP markasını kötüleyen kimseyi görmedim bu forumda. Kaliteli olduğunu biliyorum fakat bu modelde bir sıkıntı falan var mı? Sırf modüler olmadığı için mi bu kadar ucuz? Çünkü modüler olmasa da olur benim için. Kaliteli olsun ve sistemi sağlıklı çalıştırsın yeter. Bahsettiğim PSU : Fsp Hydro 700 Serisi 80Plus Bronze 700W Psu Fiyatı
Son düzenleme: