PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Kasım 2020 #21 curiousoftech dedi: Kasa olarak o fiyat bandında bunu öneririm : Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... @Hypeer 80 TL'cik artıramaz mısın? Sadece sorayım dedim... ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
curiousoftech dedi: Kasa olarak o fiyat bandında bunu öneririm : Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... @Hypeer 80 TL'cik artıramaz mısın? Sadece sorayım dedim... ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #22 Ben aldığımda 360TL’di ve 20TL indirim kuponu kullanmıştım. Dolar piyasayı mahvediyor cidden.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #23 PanzerTR dedi: @Hypeer 80 TL'cik artıramaz mısın? Sadece sorayım dedim... ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasayı ancak şu şekilde alabilirim. PSU olarak bunu alırsam. FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP FSP500-60AHBC Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
PanzerTR dedi: @Hypeer 80 TL'cik artıramaz mısın? Sadece sorayım dedim... ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasayı ancak şu şekilde alabilirim. PSU olarak bunu alırsam. FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP FSP500-60AHBC Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Kasım 2020 #24 Hypeer dedi: Hocam bu kasayı ancak şu şekilde alabilirim. PSU olarak bunu alırsam. FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP FSP500-60AHBC Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bunu neden almıyorsun? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Hypeer dedi: Hocam bu kasayı ancak şu şekilde alabilirim. PSU olarak bunu alırsam. FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP FSP500-60AHBC Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bunu neden almıyorsun? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #25 PanzerTR dedi: Bunu neden almıyorsun? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Ben aslında onu almak istedim fakat eski falan dediler. Ayrıca stoktaki mağazalarda diyor ve benim bulunduğum yerde yok.
PanzerTR dedi: Bunu neden almıyorsun? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Ben aslında onu almak istedim fakat eski falan dediler. Ayrıca stoktaki mağazalarda diyor ve benim bulunduğum yerde yok.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Kasım 2020 #26 Hypeer dedi: Ben aslında onu almak istedim fakat eski falan dediler. Ayrıca stoktaki mağazalarda diyor ve benim bulunduğum yerde yok. Genişletmek için tıkla... Niye eskiymiş?
Hypeer dedi: Ben aslında onu almak istedim fakat eski falan dediler. Ayrıca stoktaki mağazalarda diyor ve benim bulunduğum yerde yok. Genişletmek için tıkla... Niye eskiymiş?
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #27 PanzerTR dedi: Niye eskiymiş? Genişletmek için tıkla... Bilmem forumdakilere sormak lazım
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Kasım 2020 #28 Hypeer dedi: Bilmem forumdakilere sormak lazım . Genişletmek için tıkla... İsim ver. Neden eskiymiş ya? Ben de onu almayı düşünüyorum.
Hypeer dedi: Bilmem forumdakilere sormak lazım . Genişletmek için tıkla... İsim ver. Neden eskiymiş ya? Ben de onu almayı düşünüyorum.