Xigmatek Tauro M+ 700W çok ses çıkartıyor

Bende de aynı PSU'dan var artık kafam kaldırmıyor önceden serin olsun yeter diyordum ama rahatsız etmeye başayınca araştırdım karşıma ilk bu post çıktı. Fanı değiştirmek gerçekten işi çözdümü hangi fanı önerirsiniz.

Bende de aynı PSU'dan var artık kafam kaldırmıyor önceden serin olsun yeter diyordum ama rahatsız etmeye başayınca araştırdım karşıma ilk bu post çıktı. Fanı değiştirmek gerçekten işi çözdümü hangi fanı önerirsiniz.

Konu sahibi 14cm fan takmış plastik kelepçe ile.

Bizde de diğer bilgisayarda aynı güç kaynağı var, aynı şekilde çok ses yapıyordu. TX 14cm fan alıp deliklerini matkap ucu ile 13.5Cm'e uyacak şekilde ayarladım, fan kablosunu da kenardan çıkarıp anakarta bağladım.

Fan değiştirmek gerçekten sorunu çözdü. Bir ara 12cm fan alıp taktığım da oldu, öyle aşırı iyi bir fan da değildi çok eskiden sahip olduğum Cooler Master HAF912 kasanın içinden çıkan kasa fanını takmıştım. Sistem 1 saat boyunca tam yükteyken bile PSU'nun ızgarasında vesaire ısınma ile karşılaşmadım, ve 12cm fan olduğunda neredeyse hiç ses duyulmuyordu.
fan kablosunu da kenardan çıkarıp anakarta bağladım.
Hocam, eski PSU fanının ve yeni takacağınız fanın kablolarını kestikten sonra birbirilerine bağlayabilirsiniz, kablolardan sadece + ve - olanları bağlamanız yeterli, diğerini kesmiştim ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı