Satıldı Xigmatek X-Calibre 500W Güç Kaynağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/
22.04.2015 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan topladığım sistemdeki kasa içerisinde gelen güç kaynağıdır. Bu nedenle kutusu bulunmuyor.

11 ay daha garantisi devam etmektedir. Fakat arkadaşlar topladığım sistemdeki diğer bütün parçalar tek bir fatura üzerinden faturalandırıldığı için faturanın aslını veremiyorum. Fotokopisini verebilirim aslı yerine geçer mi bilemiyorum.

Ekran kartımı yükselttiğim için güç kaynağını da değiştirmek zorunda kaldım.

Herhangi bir problemi bulunmuyor. İçi açılmamış tamir vs. görmemiştir.

Ciddi alıcı arkadaşlar dilediği gibi test edebilirler ürünü.

Sadece Ankara içi elden verebilirim.

Pazarlıksız son fiyat 70 TL'dir. (Paraya ihtiyacım olduğu için fiyatı bu kadar düşük tutuyorum.)

resim 2.jpg
resim 3.jpg
resim 4.jpg
resim 5.jpg
resim 6.jpg

Dosya Ekleri

• resim 1.jpg
    resim 1.jpg
    866,4 KB · Görüntüleme: 349
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen verdiğiniz fiyatı çok az buldum sizin açınızdan. İyi satışlar hocam. :)
Sağolun. Benim de aklımdan geçmedi değil doğrusunu söylemek gerekir ise.

Sizin fiyat önerileriniz nedir , fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

Şöyle bir baktım da hakikaten 90-100 liranın altında satışa çıkaran yok. :)

Son düzenleme:
100 Lira ideal bence, ne fazla ne de az. Bu fiyata bu kadar verimli PSU bulamaz zaten kimse.
Sağolun hocam ikince el fiyatları o düzeydeymiş zaten . Önerini dikkate alıyorum işime de gelir zaten. :)

Son düzenleme:
Hocam sorması ayıptır eski ekran kartınız nedir?
GTX 750 ti ile birlikte kullandım. Bu güç kaynağı denediğim kadarı ile şuan kullandığım R9 380 ni bile rahatlıkla kaldırıyor aslında. Fakat daha sağlıklı olması açısından güç kaynağımı da yükselttim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı