Çözüldü XIGMATEK X-POWER alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osmandlr

Hectopat
Tekrardan merhaba arkadaşlar, Kasamı görüntü gelmediği için 1070Ti ile beraber bir bilgisayarcıya bıraktım. Bilgisayarcı sorunun anakartta olabileceğini söyledi eski bir model olduğu için. Ama ayni zamanda PSU'da da olabilir.
PSU'da sıkıntı olmasa bile değiştireceğim, çünkü kalitesiz bir şey. Şimdi anakart alırsam geri iade edemiyorum. Bilgisayarcı da sorunun anakartta olabileceğini söyledi. Ama PSU'yu her şartta alacağım. Bunları alırsam görüntü gelir mi? Ve Lütfen hangi anakart bilgisayarıma uygunsa link atın. Teşekkürler. Alacağım PSU : XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

i5 7500
Asus Rog strix 1070Ti
Platoon PL 9263
Anakart Casper Nirvana Desktop 1.0
1TB harddisk
60hz 1440x900 CBOX monitör
8 GB RAM

Çözüm
Zamanında R9 295X2 ile yüke girdiğimde kabloları ısınıyordu 1 ay kullandım sattım.
Onun yerine bunu alın derim.

Ya da bütçe yeterse:

Arkadaşlar yazıyı okuyun öyle cevap yazın bu yazdığınız şeyler çok alakasız
Bennde o modeli kullanıyorum. 12V Kanalından 550W veriyor.
Hocam derdim başka. Yazıyı okur musun?
Zamanında R9 295X2 ile yüke girdiğimde kabloları ısınıyordu 1 ay kullandım sattım.
Hocam derdim çok başka lütfen yazıyı okuyun.

Hocam derdim çok başka lütfen yazıyı okuyun.
PSU'dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Çünkü yüke girmeden bilgisayarı rahatça çalıştırabilir. Sen diyorsun ki hiç görüntü gelmiyor. Bence sorun anakartta. PSU illa ki alınır, anakart kadar pahalı değil.
RAM'lerin modelini bilmiyorum fakat şunların linkini atayım.
Fiyat fazla gelirse ikinci ele yönelebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı