Osmandlr
Hectopat
Tekrardan merhaba arkadaşlar, Kasamı görüntü gelmediği için 1070Ti ile beraber bir bilgisayarcıya bıraktım. Bilgisayarcı sorunun anakartta olabileceğini söyledi eski bir model olduğu için. Ama ayni zamanda PSU'da da olabilir.
PSU'da sıkıntı olmasa bile değiştireceğim, çünkü kalitesiz bir şey. Şimdi anakart alırsam geri iade edemiyorum. Bilgisayarcı da sorunun anakartta olabileceğini söyledi. Ama PSU'yu her şartta alacağım. Bunları alırsam görüntü gelir mi? Ve Lütfen hangi anakart bilgisayarıma uygunsa link atın. Teşekkürler. Alacağım PSU : XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
i5 7500
Asus Rog strix 1070Ti
Platoon PL 9263
Anakart Casper Nirvana Desktop 1.0
1TB harddisk
60hz 1440x900 CBOX monitör
8 GB RAM
PSU'da sıkıntı olmasa bile değiştireceğim, çünkü kalitesiz bir şey. Şimdi anakart alırsam geri iade edemiyorum. Bilgisayarcı da sorunun anakartta olabileceğini söyledi. Ama PSU'yu her şartta alacağım. Bunları alırsam görüntü gelir mi? Ve Lütfen hangi anakart bilgisayarıma uygunsa link atın. Teşekkürler. Alacağım PSU : XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
i5 7500
Asus Rog strix 1070Ti
Platoon PL 9263
Anakart Casper Nirvana Desktop 1.0
1TB harddisk
60hz 1440x900 CBOX monitör
8 GB RAM