Xilence XP580 GTX660 Ti için yeterli mi?

• Konuyu başlatan Ozan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.199

Ozan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Arkadaşlar Merhabalar. Xilence xp580 580W güç kaynağına sahibim. Sistemimi parça parça upgrade ediyorum. Asus GTX660 Ti DirectCU II TOP ekran kartını almak istiyorum. Fakat güç kaynağım bunu kaldırabilecek güçte mi bilmiyorum. Ekran kartının pin sayısını da bilemiyorum. Kısacası; hem pin sayısı olarak, hem de watt olarak çalıştırıp çalıştıramayacağımdan emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Güç kaynağın 80+ sertifikasına sahip değil gibi görünüyor. Gerçek 500W gücü veriyorsa yeterli gelir.

Kartta 6 PIN girişi mevcut. Güç kaynağının da 6 PIN'lik kablosu mevcut. Yani bu konuda sıkıntı çekmezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Güç kaynağım 500 watt tam güç verebiliyor. Fakat sonrasını geçmiyor. 580 olduğuna bakmayın yani :) 80+ sertifikası mevcut. Attığım linklerde zaten özellikleri yazıyor. Raşit bey, eğer dediğiniz gibi bir sıkıntı yaratmayacaksa kartı alacağım.

Sistemim maalesef biraz eski. Anakartım Gigabyte p43-es3g modeli. Ramlerim ddr2 4 gb. 2 farklı ram markası kullanmaktayım. 2 gb Rendition cl11 ram. Diğeri ise Kingston kvr80002n6/1G. İşlemcim, Intel Core 2 Quad q8200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı