Xioami 8 nasıl, 7 plus'ı aratır mı?

esco

Kilopat
Arkadaşlar 7 plus kullancısıyım, daha önce mi 8 de kullandım 1-2 ay ancak uzun süreli kullanmayı düşünüyorum takasa gireceğim ancak kafam da bir kaç soru var? 0 alacağım 1.5 aylık 0 gibi zaten. Benim telefonum 2 yıllık garantisi bitik.

Huawei gibi sonradan ABD buna da yaptırım uygular mı?
Uzun yıllar götürür mü? (3 sene)
Kamerası nasıl özellikle selfie. Kamera kalitesinden bahsetmiyorum kalite olarak 7 plus'dan kat kat iyidir ancak misal 7 plus ile selfie çekerken kendimi daha bir güzel yakışıklı görüyorum, gerçekçi kamerası çin telefonlarında saçma bir filtre uyguluyor beyaz daha beyaz kırmızı daha pembemsi oluyor özellikle selfie de. Mi 8 de can sıkar mı bu?
Ses olarak da ben memnun değildim 1 ay kullandığım sırada çok yetersiz gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene ağustos ayından bu yana Xiaomi mi 8 kullanıyorum her açıdan beni memnun eden bir cihaz. Kamera olarak ilk başlarda kendi uygulamasından makyajlı gibi fotoğraf çektiği için bende memnun değildim, Google Camera uygulamasını indirdikten sonra bütün memnuniyetsizliğim bitti. Bu telefondan önceki cihazlarım İphone 4S, 5, 5S, 6 Plus idi. İphone cihazlarını hiçbir zaman aratmadı açıkçası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı