Xioami Mi 11T vs Samsung S20 FE Snapdragon

Ön kamerada video çeken biri değilim. Arka kamerası kaliteli denebilecek bir düzeyde fotoğraf çeksin yeterli. Mi 11t bu konuda iyi mi?

Mi 11 Lite kullanmıştım önceden arka kamerası bayağı güzeldi 2 telefonunda arka kamera testleri, karşılaştırmaları YouTube'da var oradan bakabilirsin.

S20 FE Snapdragon kesinlikle.

Pubg gibi oyunlarda soğutma sistemi olmadığı ve ince yapısı ile işlemcinin ısısını kasaya dağıtamayarak topladığı için çok hızlı ısındığı söyleniyor hocam. Almalı mıyım?

Evet almalısın. Snapdragon 865 çok fazla ısınan bir işlemci değil zaten.

Yurt dışı alıma pek sıcak bakmıyorum doğrusu. Almışken garantili almak görüşündeyim.

Bence hata yapıyorsun garanti denilen şey cihazın seninle alakalı olmayan bir arızası olduğunda aktif olan bir durum bu da senin işine yaramaz sıfır bir yurt dışı alırsın telefoncudan adamın yanında açarsın sorun yoksa ver parayı daha iyi hatta görerek alıyorsun cihazı 2. el bile alınabilir.

asus laptopum birden bozuldu garantisi bitmesine 6 ay kala. Sıfır anakart ve pil takıldı. Ben nasıl aldığım dükkanda 1.5 sene sonra birden bozulacağını öngöreyim. Vergi kaçırmayın gençler, garantili alın.

Bu ekonomi de dediklerin olmuyor maalesef hocam.

Alt model al vergisini ödeyip al.

Neden alt model alalım ki Türk milleti olarak iyisini hak etmiyor muyuz, ayrıyeten bu telefonlar amiral gemisi değil zaten alt modelleri kötünün kötüsünü niye alsın insanlar mantıklı olmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…