Xioami Mi Max 2 alınır mı?

18457294948

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Xioami Mi Max 2 almayı düşünüyorum. İthalatçı garantisi sorun olur mu, Xioami kullanan arkadaşların sorunu var mı?
Bir sorun olduğunda telefon İstanbul'a mı gönderiliyor?

Mi Max 2'de hızlı şarj var mı? Şarj aletini farklı gördüm, onu nasıl kullanıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde en kalitelisi bile olsa garanti işi yalan, dert etmeyin her türlü uğraşıyorsunuz. Yeni cihazlarda zaten siz bozmadıkça sorun çıkmıyor, parasını verdimmi her türlü desteğini de alabiliyorsunuz. Hızlı şarj var güzel cihaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günümüzde alınabilirliği olan nadir telefonlardan biridir. Garanti işini de hiç kafana takma. Cihaz sorunsuzsa sen bozmadığın sürece bozulmayacaktır. Bozulursa da tamir edecek bi ton telefoncu var. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Mi 5S veya Mi Max 2 arasında kaldım. Telefonu temiz kullanırım, şuana kadar hiç bir telefonu garantiye vermedim. Ancak fabrika hatası olursa ne yaparım ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı