Xioami nasıl bir markadır?

Halilssss

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben Xiaomi Redmi 4 Prime almayı düşünüyorum. Fakat herkes markası pek kullanılmadığı için kimse önermiyor. Herkes Samsung vb. al diyor. Kullananlar yardım ederse sevinirim.

Herkes kafalara ne yerleşmiş ise onu öneriyor. Xiomi ülkemizde kime sorsan mutlaka şu cevabı alırsın. O ne ? Ne markası ? gibi. Marka türkiyede satılmıyor. İthalat yoluyla getirerek ancak öyle satıyorlar. Xiomi Çinin en büyük pazar firmaları sayılır içiniz rahat olsun. Huawei ve Xiomi Çinde rekabet ediyor telefon piyasasında yanlış bilmiyorsam.

Bu videoda her ne kadar Mİ6'dan bahsedilsede firmadanda bahsediliyor. Mutlaka izlemelisin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xiaomi kaliteli bir markadır, çakma Çin mallarına benzemez. Fakat burada Türkiye garantili olarak satılmadığı için paralel ithalat garantili cihaz olarak bu markanın telefonlarını alıyorsun, bu durumda garantiye işin düştüğünde fazlasıyla başın ağrıyabilir. Sen buradaki kişilere ve çevrendeki kişilere aldırış etme sırf marka ismi duyulmuyor diye kalitesiz manasına gelmiyor. Ona bakarsan marka olarak LG firmasını kime sorsan iyi falan der ama LG kadar amiral gemisi modelleri birbirinden sorunlu marka bulamazsın. Casper bile telefon sektöründe LG kadar sorun çıkartmıyor.

Son düzenleme:
Xiaomi, Çin Halk Cumhuriyeti merkezli teknoloji markasıdır. Kaliteli fiyat performans ürünler sunar. "Çin'in Apple'ı" derler. "Zayomi" diye okunur. Çin nüfusu yaklaşık bir buçuk milyar olduğundan hedef kitlesi bu insanlardır, globale açılmayı gerek görmez. Tanıttıkları modeller saniyeler içinde tükenir. Huawei, Meizu ve Oppo markaları ile Çin pazarını domine ederler. Sen Xiaomi telefon alırken nasıl tereddüt ediyorsan bir Çinli de Arçelik bir ürün alırken aynı oranda tereddütte kalabilir. Şahsen bana Xiaomi Mi Mix'mi yoksa Samsung S8'mi alırsın deseler Mi Mix derim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı