Xioami Redmi Note 8 Pro nasıldır?

BlG SMOKE

Centipat
Yer
İstanbul
Babam bu telefon hakkında sistem dosyalarını Play Store üzerinden yüklüyor dedi. Bu telefonu almak mı istemiyor, yoksa gerçek mi? Samsung A50 istiyordum. Şimdi bunu seçtim. Ama babam Samsung istiyor.
(Dalga geçmeyin, babam bence bunu uyduruyor. )

Xiaomi redmi note 8 kullanıyorum prosu tabi ki daha iyidir ama şöyle bir gerçek var. Telefonumda bluetooth ve wifi aynı anda bağlanınca internet hızım baya düşüyor ve bunun ilk başta modem kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama modemi 5ghz modem aldım ve sorun çözülmedi başka bir arkadaşımın samsung a50 telefonu vardı ve denediğim de onda hiçbir sorun olmadı normalde aldığı hızı aldı. Ben böyle bir sorun yaşadım bunu dile getirmek istedim. Telefona kötü demiyorum ancak muhteşem gözüyle bakma derim

biliyorum aradaki fark ölecek kadar değil ama xioami redmi note 8 pro daha iyi.

Benim babam gibi soğutup aldırmamaya çalışıyor ama tuhaf genelde daha ucuzu alöa taraftarı olurlar ama seninki pahalıya yönelmiş garip. Soruna gelirsek al sorun olmaz.

CPU daha önemli bir etken ikisi de sizi üzmez. Baban Xiaomi bile duymamış iken Realme markasını duyduğunu sanmıyorum onu da tanıtmak daha da büyük bir sorun olur. Direk Note 8 Pro al geç takılma.
yok hocam xioami'yi biliyor hatta iş yerinde kullananlar bile var.sadece yıllardan beri kullandığını kullanmak istiyor.
Benim babam gibi soğutup aldırmamaya çalışıyor ama tuhaf genelde daha ucuzu alöa taraftarı olurlar ama seninki pahalıya yönelmiş garip. Soruna gelirsek al sorun olmaz.
samsung farkı. herkezin gönlünü kazandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…