XL2546k alınır mı?

Bütçe
12.000
Daha fazla  
Monitör
Zowie XL2546K
Fiyatı pek düşecek gibi durmuyor, zamanla da yükselmeye devam ediyor bu yüzden bu ay içerisinde almayı düşünüryorum, alınır mı? Beklenmeli mi? Ne yapmalı?

Kendini geliştirmeyi seven bir oyuncuysan, alabileceğin en iyi oyuncu monitörü.
10.800 liraya sadece DyAC+ özelliği var diye standart bir TN panel monitör almaktansa, dolu dolu 280 Hz ve IPS panel olan VG259QM modeline yönelmek daha mantıklı. Ayrıca DyAC+ özelliği de öyle ahım şahım bir şey değil. Ve VG259QM modeli 3000 TL daha ucuz.

@BerkayZ87 Senin bahsettiğin monitörlerin hiç biri XL2546'ya yaklaşamaz. Sırf 280 HZ diye karşılaştırman bile hata. BenQ'nun kullandığı fast-TN panellerin çoğu, piyasadaki en üst düzey paneller. Profesyonel arenalarda bile bu monitör kullanılıyor. Standart panel diye söylemene de ayrıca güldüm.

@BerkayZ87 Senin bahsettiğin monitörlerin hiç biri XL2546'ya yaklaşamaz. Sırf 280 HZ diye karşılaştırman bile hata. BenQ'nun kullandığı fast-TN panellerin çoğu, piyasadaki en üst düzey paneller. Profesyonel arenalarda bile bu monitör kullanılıyor. Standart panel diye söylemene de ayrıca güldüm.
Bence BenQ'yu gözünde fazla büyütüyorsun. Piyasada bulunan pek çok SS IPS, Fast IPS model, TN panellerle yarışır durumdalar ve üstelik IPS paneller. İnsanların gözünde E-Sporcular çok kullanıyor diye BenQ ve Zowie ekipmanlar nedense hep en iyisi zannediliyor ama en iyisi değiller.
Ayrıca XL2546K ve BenQ'nun genel olarak monitörlerinde zaten öne çıkan en büyük özellik DyAC+ özelliği. Bu da öyle gidip 3000-4000 TL ekstra verilecek bir şey değil.

Kafan sürekli sadece DyAC+'ya takılmış. Günümüzdeki Fast-IPS paneller hala TN panellerin performansını veremiyor. Senin dediğin 280 HZ monitörü kullandım. XL2546'nın yanından bile geçemez. Kimsenin monitörü gözünde büyüttüğü falan yok. Tekrar söylüyorum. Üst düzey FPS oyuncusuysan ve kendini geliştirmeye devam ediyorsan, bu monitörden daha kaliteli bir oyuncu monitörü bulamazsın. Konuyu uzatmaya gerek yok. İyi günler.

Kafan sürekli sadece DyAC+'ya takılmış. Günümüzdeki Fast-IPS paneller hala TN panellerin performansını veremiyor. Senin dediğin 280 HZ monitörü kullandım. XL2546'nın yanından bile geçemez. Kimsenin monitörü gözünde büyüttüğü falan yok. Tekrar söylüyorum. Üst düzey FPS oyuncusuysan ve kendini geliştirmeye devam ediyorsan, bu monitörden daha kaliteli bir oyuncu monitörü bulamazsın. Konuyu uzatmaya gerek yok. İyi günler.
10.800 TL'ye TN panel ve oyundan başka hiçbir amacı olmayan overpriced monitörünle iyi oyunlar sayın fanboy arkadaş.

Doğrusu monitörü almamdaki temel sebep netlik, ghosting olmaması, tepki süresinin düşük olması gibi gibi sebeplerdi, @BerkayZ87 dediğiniz monitörlerde oldukça güzel inceledim, şuan Amazon üzerinden XL2546K siparişi verdim eğer çok bi fark görmezsem ve verdiğim paraya değmez gibi hissedersem iade ederim, öneriniz için teşekkür ederim.

İzlediğim bir videoda üründen baya bahsediliyor ve detaylı bir şekilde inceleniyor, videoda anlatılanlara bakarsanız dedikleri ne kadar doğru? Katılıyormusunuz? @BerkayZ87 @CillianMurphy

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da 6 ay önce yayınlanmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı