Daha fazla
Doğrusu monitörü almamdaki temel sebep netlik, ghosting olmaması, tepki süresinin düşük olması gibi gibi sebeplerdi, @BerkayZ87 dediğiniz monitörlerde oldukça güzel inceledim, şuan Amazon üzerinden XL2546K siparişi verdim eğer çok bi fark görmezsem ve verdiğim paraya değmez gibi hissedersem iade ederim, öneriniz için teşekkür ederim.
İzlediğim bir videoda üründen baya bahsediliyor ve detaylı bir şekilde inceleniyor, videoda anlatılanlara bakarsanız dedikleri ne kadar doğru? Katılıyormusunuz? @BerkayZ87 @CillianMurphy
Bu da 6 ay önce yayınlanmış
Hocam bunlar zaten benim dediğim DyAC+ teknolojisini övüyorlar. Ama benim demek istediğim o değil. Ne kadar profesyonel olursan ol, VG259QM gibi orta seviye bir monitör bile fazlasıyla profesyonel iş görebilecek düzeyde bir monitör olmasının yanında IPS, HDR ve 10 Bit renk derinliği sunuyor.
Detaylıca kıyaslamasına da bakabilirsiniz.

BenQ ZOWIE XL2546K vs ASUS TUF Gaming VG259QM Side-by-Side Monitor Comparison
The ASUS TUF Gaming VG259QM is much better than the BenQ ZOWIE XL2546K. The ASUS has a better contrast ratio, higher peak brightness, and wider viewing angles. It has a stand with a much wider swivel range, and it supports HDR. The BenQ has better reflection handling, and its input lag is much...

Dediğim gibi, sadece DyAC+ özelliği var diye XL2546K almak saçma. VG259QM ile aynı parada olsa yine bir nebze. Ama gidip de 10.800 TL gibi bir fiyata satılırsa VG259QM'yi geçtim, 4K 144 Hz monitör bile zorlasan bulursun. XL2546K'nin içinden geçer o da.