XL2566K alınır mı?

Sistemi daha almadım ama 7600X ve 4080. 960P 4:3 low oynayacağım. Istediğim kadar çırpınayım, özellikle peek esnasında adamın bacağını görüp HS yemekten bıktım. 360Hz sistemle CS'ye şu anki gibi emek verirsem nova yerine global olacağımı düşünüyorum :)
360Hz çok isabetli bir tercih olur.

Yaklaşık birkaç aydır kullanıyorum memnunum 360Hz kategorisinde alınabilecek tek marka 7800x3D ile beslemeniz lazım CS2 de bilginiz olsun.
7600 e OC yaparak besliyorum ben şuan. 7800x3d daha güzel seçenek elbette. Ben 2 nesil sonra high end ile soketi kapatacağım o yüzden bu da idarelik amaçla baya iyi gibi.

Herkes farklı düşünür hocam ben FPS konusunda kafam rahat olsun diye 7800x3D tercih ettim AMD X3D performansları diğer işlemcilerine göre fazla oluyor 4060 la besleyeceğim durum ne olacak bakalım.

7600'e OC yaparak besliyorum ben şu an. 7800x3D daha güzel seçenek elbette. Ben 2 nesil sonra high end ile soketi kapatacağım o yüzden bu da idarelik amaçla bayağı iyi gibi.

Merhaba aradan uzun bir zaman geçmiş monitör hakkında görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz? Bende almayı düşünüyorum.

TN panel olduğu için çok eleştiriliyor doğru mu acaba?
TN panel olması avantaj zaten. FPS oyununda tepkisellik ararsın, diğer şeyler ikinci plandadır. Monitörün yapılma amacı ile performansı uyumlu. Bizim milletin dedikleri boş. Bunu alan adam gidip grafik tasarım yapmayacak, cs oynayacak bunu anlayıp yorumlamasını öğrensinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı