BenQ Zowie XL2566K FPS ve e-spor için alınır mı?

Hedefi varsa ve bu iştede ciddiyse neden alınmasın.

TN panel 24.5inch 360Hz BenQ'lardan birini alabilrisin söylediğin model de öyle zaten alabilirsin.

Yeni farkediyorum konuyu açarken iki model yazmıştım fakat birisi yazılmış bahsettiğim modeller

BenQ Zowie XL2566K ve BenQ Zowie XL2566X+​

Hedefi varsa ve bu iştede ciddiyse neden alınmasın.
E-sporcuların TN panel kullanmasının sebebi strobing ayarı. Gidip direk e-spor takımında oynamadığı veya 7/24 FPS oynamadığı sürece 1080P monitöre 30 bin TL vermen paranı çöpe atmaktır. Gerçekten çok çok ciddiyse alsın. Gerçekten ciddi olsa sosyalde konu açmak yerine oyununu oynardı.

Yeni fark ediyorum konuyu açarken iki model yazmıştım fakat birisi yazılmış bahsettiğim modeller

BenQ Zowie XL2566K ve BenQ Zowie XL2566X+​

XL2566k ve XL2566X+ arasında 40 Hz fark var ve XL2566X+ daha ucuz. XL2566X+ alınmalı.
Ama eğer sistemim 600 FPS ve yukarısını görüyor derseniz de Zowie'nin en yüksek Hz değerine sahip olan modeli XL2586X+ düşünülmeli.

E-sporcuların TN panel kullanmasının sebebi strobing ayarı. Gidip direk e-spor takımında oynamadığı veya 7/24 FPS oynamadığı sürece 1080p monitöre 30 bin TL vermen paranı çöpe atmaktır. Gerçekten çok çok ciddiyse alsın.

Zowie'lerde motion blur azaltma özelliği gayet önemli.
OLED'lerde yanma problemleri var bunu da göz önünde bulundurmalı ayrıca zaten bu hedefte birinin OLED'le işi yok.

Zowie'lerde Motion blur azaltma özelliği gayet önemli.

E-spor için bir monitör alınacaksa Zowie ilk sırada olmalı bence. Tabii belli başlı ürünleri.

Bahsettiğiniz monitörler arasından tavsiyem XL2566X+'tır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı