Xlauncher tam olarak ne yapıyor?

ÖmerDmrc

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13100F RTX 4060 16GB RAM
Xlauncher'ı minig mi yapıyor virüs mü sokuyor veri mi çalıyor ben anlayamadım. Cevap verirseniz sevinirim.

Xlauncher'ı minig mi yapıyor virüs mü sokuyor veri mi çalıyor ben anlayamadım. Cevap verirseniz sevinirim.

Xlauncher hakkında öyle bir şey deniliyordu ama galiba haklılar. Çünkü sıfırlamama rağmen PC rahatlamıyor, kasmalar donmalar arttı ve kendi kendine kapanıyor. Yani galiba zararı var ama düşünmüyorum, kolay gelsin.

Veri çalan bir virüs olduğu iddia ediliyor. Virüslü olduğuna dair kanıtlar da var olmadığına dair kanıtlar da. Bana sorarsanız sonuçta bu bir korsan yazılım. Kesinlikle güvenilmez.

Veri çalan bir virüs olduğu iddia ediliyor. Virüslü olduğuna dair kanıtlar da var olmadığına dair kanıtlar da. Bana sorarsanız sonuçta bu bir korsan yazılım. Kesinlikle güvenilmez.

Veri çalıyorsa pek sorun yok benim için ama virüsse başka. Tam olarak veri mi çalıyor. Yoksa trojan falan mı?

Hiçbir şey yapmıyor. Tam bir adam, beleşe MC oynamamızı sağlıyor. Öyle değil mi @518679? Zamanında çok parmaklarımızı yorduk. Yok, yabancı kaynaklarda birileri oturma organından bir şey uydurdu, burada yaygınlaşmasının sebebi ise Yuukrp denen çok akıllı bir arkadaş yabancıların metnini çevirip küçük yaştaki kitlesine bunu yutturdu. T-Launcher temiz, iyi günler.

Veri çalıyorsa pek sorun yok benim için ama virüsse başka. Tam olarak veri mi çalıyor. Yoksa trojan falan mı?
Trojan falan yok, veri çalıyor demek değildir de veri satma olayı da olabilir. Ama bu tehlikeli bir şey olacağı anlamına gelmiyor. "Herkesin bildiği launcher aslında....." diye videolar yapmak mantık dışı bir hareket. Bugün Opera tarayıcısı bile verilerimizi satıyor zaten. Ki sattığı kanıtlanmamış, satsa da satmasa da sıkıntı yok, devam 👍

Hiçbir şey yapmıyor. Tam bir adam, beleşe MC oynamamızı sağlıyor. Öyle değil mi @518679? Zamanında çok parmaklarımızı yorduk. Yok, yabancı kaynaklarda birileri oturma organından bir şey uydurdu, burada yaygınlaşmasının sebebi ise Yuukrp denen çok akıllı bir arkadaş yabancıların metnini çevirip küçük yaştaki kitlesine bunu yutturdu. T-Launcher temiz, iyi günler.
Size katılıyorum. Siber güvenlikçi Can Değer'in bunun hakkında videosu var hatta. Takip ediyor vs. ama bunu TP bile yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı