XM1r ayarları nasıl olmalı?

FronX

Hectopat
Daha fazla  
Mouse bugün elime ulaştı. Az önce driverını yükledim ama hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

1677090256743.png

Ve driverı yükleme diyenleri gördüm ama çoktan yüklemiştim bile. Silsem eski ayarlar geri gelir mi? Farenin altında ki ışık normalde elimle sensörü kapattığımda hemen kapanıyordu, şu an 1 saniye sonra kapanıyor.

Yazılımı kapattığımda alttaki ışık gidiyor ne yapmalıyım driverı silip PC restart atsam varsayılan ayarlara döner mi?

Deneyin bilemiyorum olur mu olmaz mı?

Işığın kapanmasının bir eksisi oluyor mu?

Ve driverı yükleme diyenleri gördüm ama çoktan yüklemiştim bile. Silsem eski ayarlar geri gelir mi?
Silmenize gerek yok. Yeni bir profil açıp bu profili silin. Veya varsa direkt restore edin. 3 nokta olan kısımda olabilir. Yazılımı hakkında pek bilgim yok ama çözeriz belki.

Işığın kapanmasının bir eksisi oluyor mu?

Silmenize gerek yok. Yeni bir profil açıp bu profili silin. Veya varsa direkt restore edin. 3 nokta olan kısımda olabilir. Yazılımı hakkında pek bilgim yok ama çözeriz belki.

DPI'ı değiştiremiyorum ve Hz i ayarlayamıyorum ama çözdüm gibi sürekli olarak tıklayınca bir 15 20 kere bütün renk tonlarından geçiyor sonra basılı tutunca değişiyor teşekkür ederim şu an bir problem yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı