O paraya alınmaz.Bütçe konusunda sorunun yoksa gpx almanı öneririm daha sağlıklı garanti yönünden ve daha kaliteli emin ol öyle olmasaydı e sporcuların yarısından çoğu bu fareyi kullanmazdı.
Superlight 4 k
O paraya alınmaz.Bütçe konusunda sorunun yoksa gpx almanı öneririm daha sağlıklı garanti yönünden ve daha kaliteli emin ol öyle olmasaydı e sporcuların yarısından çoğu bu fareyi kullanmazdı.
Superlight 4 k
O paraya alınmaz.
Hak etmediği bir paraya satılıyor. Parası olan ile ilgili bir durum değil, 1700 liralık mouse bile daha verimli güzel.Parası olan alır ben aldım ve kullanıp eskittikten sonra yeniden alacağım para sıkıntısı olmadığı sürece kaliteli maldan şaşılmaz.
Hak etmediği bir paraya satılıyor. Parası olan ile ilgili bir durum değil, 1700 liralık mouse bile daha verimli güzel.
Arada olan farka değmez yine. Çokça seçenek var. 4.000 liraya GPX akıl işi değil.XM2we Superlight'tan daha iyi bir mouse değil.
Arada olan farka değmez yine. Çokça seçenek var. 4.000 liraya gpx akıl işi değil.
Hocam aynı para olsa shape olayından dolayı ben de GPX modeline şans veririm. İleri zamanda gider Switch + Skatez değiştiririm olur biter. Logitech 300 400 liralık mouse modellerine koyulan Switchleri gidiyor 2-3 bin liraya yaptığı modele koyuyor. Saçmalıktan başka bir şey değil. XM2we aynı seviyede bir mouse. Hero 25K Sensör = 3370.Fiyatları düşünürsek haklısın ancak fiyatları bir kenara bırakırsak gpx in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.