"xml.seavibes.club" virüsü

TheBulletMan

Centipat
Merhaba. İnternette gezerken bir yere tıkladığımda hep xml.seavibes.club veya
www.linkonclick.com sayfalarına gidiyorum. Ve orada hep cinsel içerikli adını vermek istemiyorum ama hep bir oyun açılıyor League of Angels diye hep hep ya da AnyTemplates gibi sitelere giriyorum. Virüs programı ile taradığımda da algılamıyor. Bu virüs PC'yi aldıktan sonra 1 ay sonra, Chrome açılmıyordu Microsoft Edge kullanmaya başladım, o zaman başladı. Sonra Chrome düzeldi onda da devam etti. Lütfen yardım edin bundan çok sıkıldım.

Bilgisayarınızda yüklü programları gözden geçirin, şüpheli bir şey var ise ekran görüntüsünü buraya paylaşın.
Tarayıcılarınızda yüklü uzantıları gözden geçirin.

Malwarebytes Anti-Malware ile bilgisayarınızı taratın. Çözülmez ise aşağıdakiler ile de sırasıyla taratın.

> AdwCleaner
> HitmanPro
>Zemana antimalware

Merhaba. İnternette gezerken bir yere tıkladığımda hep xml.seavibes.club veya
www.linkonclick.com sayfalarına gidiyorum. Ve orada hep cinsel içerikli adını vermek istemiyorum ama hep bir oyun açılıyor League of Angels diye hep hep ya da AnyTemplates gibi sitelere giriyorum. Virüs programı ile taradığımda da algılamıyor. Bu virüs PC'yi aldıktan sonra 1 ay sonra, Chrome açılmıyordu Microsoft Edge kullanmaya başladım, o zaman başladı. Sonra Chrome düzeldi onda da devam etti. Lütfen yardım edin bundan çok sıkıldım.
Ben olsam tarayıcı uzantılarına bakarım daha sonrasında sistemi taratırdım. Eğer bilgileriniz yok ise en iyisi bir format atın. Olmadı bilgileriniz az ise buluta atın.

Böyle virüsler genelde Chrome kısayollarına bulaşırlar ve kolay silinmezler, başıma geldi ama cinsel içerikli sitelere gitmiyordu. Bende komple format attım. Eğer format atmak istemiyorsanız ilk olarak Malwarebytes ile tarama yapın (uzun sürecektir, sabır.) ardından 360 Total Security ile 'Tam Tarama' yapın ve mümkünse Chrome (ya da hangi tarayıcı kullanıyorsanız) kısayollarını silip temiz kısayollar oluşturun. Uzantıların hepsini kaldırıp, ayarlardan geçmiş,önbellek,çerezler v.s hepsini silin. Kolay gelsin 🙂

Bilgisayarınızda yüklü programları gözden geçirin, şüpheli bir şey var ise ekran görüntüsünü buraya paylaşın.
Tarayıcılarınızda yüklü uzantıları gözden geçirin.

Malwarebytes Anti-Malware ile bilgisayarınızı taratın. Çözülmez ise aşağıdakiler ile de sırasıyla taratın.

> AdwCleaner
> HitmanPro
>Zemana antimalware
II aslındaa var. bi ara cyberghost diye bi program yüklemitim ve kaldırdım ama her pc açışımda karşıma çıkıyor sonrada kapanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı