A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Arladaşlar farkı nedir tam anlamdım. İkisinde de 16 20 20 38 yazıyor. Birincide ASUS'u Optimizations yazıyor açıklamada. Ek olarak hangisi daha performanslıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Arladaşlar farkı nedir tam anlamdım. İkisinde de 16 20 20 38 yazıyor. Birincide ASUS'u Optimizations yazıyor açıklamada. Ek olarak hangisi daha performanslıdır?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.937 Makaleler 26 Çözümler 518 14 Haziran 2023 #2 İkisinin de sunduğu değer aynıysa ilkini seçin fark etmez. Benim sistemde de iki profil de aynı değeri sunuyor, ikisi arasında performans farki yok. Artı 0 Eksi
İkisinin de sunduğu değer aynıysa ilkini seçin fark etmez. Benim sistemde de iki profil de aynı değeri sunuyor, ikisi arasında performans farki yok.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 14 Haziran 2023 #3 Genelde ilk profil ana profildir. İkinci profil ise daha düşük değerler sunar. İkisi de aynıysa istediğinizi seçin önemi yok. Artı 0 Eksi
Genelde ilk profil ana profildir. İkinci profil ise daha düşük değerler sunar. İkisi de aynıysa istediğinizi seçin önemi yok.
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Emir M. dedi: İkisinin de sunduğu değer aynıysa ilkini seçin fark etmez. Benim sistemde de iki profil de aynı değeri sunuyor, ikisi arasında performans farki yok. Genişletmek için tıkla... Aynı değer hocam dediğin gibi 36 20 20 18 1.5v the Prodigy dedi: Genelde ilk profil ana profildir. İkinci profil ise daha düşük değerler sunar. İkisi de aynıysa istediğinizi seçin önemi yok. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: İkisinin de sunduğu değer aynıysa ilkini seçin fark etmez. Benim sistemde de iki profil de aynı değeri sunuyor, ikisi arasında performans farki yok. Genişletmek için tıkla... Aynı değer hocam dediğin gibi 36 20 20 18 1.5v the Prodigy dedi: Genelde ilk profil ana profildir. İkinci profil ise daha düşük değerler sunar. İkisi de aynıysa istediğinizi seçin önemi yok. Genişletmek için tıkla...