XMP açınca bilgisayara görüntü gelmiyor

dnbn

Centipat
Arkadaşlar öncelikle selam. Bu konuyu birkaç ay öncede açmıştım fakat elde tutulur bir tavsiye alamadığım için tekrar açıyorum. Biostan XMP ayarını açınca ekrana görüntü gelmiyor. Kasanın ışıkları yanıyor ama ekranda tık yok.

Ramler (adı karmaşık o yüzden direkt linkini bırakıyorum): https://www.itopya.com/gskill-8gb-ripjaws-v-siyah-3600mhz-cl18-ddr4-single-kit-ram_u80 bundan 2 tane yani toplam 16 GB

Anakart: GIGABYTE B450M K (1.0)
İşlemci: R5 5500

İşin diğer bir kısmı ise, ramlerin MHz değerini kendim el ile 3200 e çektiğim zaman görüntü geliyor. 3400 e çektiğim zamanda görüntü geliyor fakat oyunlarda mavi ekran veriyor yani stabil değil. XMP açınca da başta söylediğim gibi kasanın ışıkları yanıyor fakat ekran simsiyah.

Benim düşüncem üreticinin önerdiği XMP profili yeterli gelmiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Yok hocam öyle bir şey yaşamadım ben. Bende de eskiden tuvaletin ışığını açınca bilgisayarın internetinin gitmesi gibi bir sorun vardı Sadece bilgisayarın interneti gidiyordu evdeki diğer cihazlarda sorun olmuyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…