U umut girgin Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 XMP Profile 1 konumuna aldığımda sistem çalışıyor fakat ekran yok, siyah ekran. BIOS sıfırlayınca çalışıyor ancak 2133 MHz'e geri dönüyor.
XMP Profile 1 konumuna aldığımda sistem çalışıyor fakat ekran yok, siyah ekran. BIOS sıfırlayınca çalışıyor ancak 2133 MHz'e geri dönüyor.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.045 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Şubat 2025 #2 Xmp açtıktan sonra ram frekansını teker teker deneyip bulun. 3200, 3066, 2866 şeklinde. Ramlerinizin desteklediği frekansı bulunca çalışır. Artı 0 Eksi
Xmp açtıktan sonra ram frekansını teker teker deneyip bulun. 3200, 3066, 2866 şeklinde. Ramlerinizin desteklediği frekansı bulunca çalışır.
KS KS U umut girgin Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 die dedi: XMP açtıktan sonra RAM frekansını teker teker deneyip bulun. 3200, 3066, 2866 şeklinde. Ramlerinizin desteklediği frekansı bulunca çalışır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler, ama bunu tam olarak nereden yapacağım? Artı 0 Eksi
die dedi: XMP açtıktan sonra RAM frekansını teker teker deneyip bulun. 3200, 3066, 2866 şeklinde. Ramlerinizin desteklediği frekansı bulunca çalışır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler, ama bunu tam olarak nereden yapacağım?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.045 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Şubat 2025 #4 umut girgin dedi: Deneyeceğim teşekkürler, ama bunu tam olarak nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? BIOS'ta arasanız bulursunuz Memory Management kısmında. Artı 0 Eksi
umut girgin dedi: Deneyeceğim teşekkürler, ama bunu tam olarak nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? BIOS'ta arasanız bulursunuz Memory Management kısmında.
KS KS U umut girgin Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #5 die dedi: Anakart modeliniz nedir? BIOS'ta arasanız bulursunuz MEMORY_MANAGEMENT kısmında. Genişletmek için tıkla... Hocam simdi de Secure Boot açtım ve BIOS'a erişilmiyor açılınca siyah ekranda kalıp direkt Windows'a atıyor. Artı 0 Eksi
die dedi: Anakart modeliniz nedir? BIOS'ta arasanız bulursunuz MEMORY_MANAGEMENT kısmında. Genişletmek için tıkla... Hocam simdi de Secure Boot açtım ve BIOS'a erişilmiyor açılınca siyah ekranda kalıp direkt Windows'a atıyor.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.045 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Şubat 2025 #6 umut girgin dedi: Hocam simdi de Secure Boot açtım ve BIOS'a erişilmiyor açılınca siyah ekranda kalıp direkt Windows'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot ne alaka hocam? Yine BIOS sıfırlarsanız düzelir fakat belleke secure boot çok farklı şeyler. Artı 0 Eksi
umut girgin dedi: Hocam simdi de Secure Boot açtım ve BIOS'a erişilmiyor açılınca siyah ekranda kalıp direkt Windows'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot ne alaka hocam? Yine BIOS sıfırlarsanız düzelir fakat belleke secure boot çok farklı şeyler.