xmrg.exe %30 civarı boşta CPU kullanıyor

tuncayenginkerem

Femtopat
Daha fazla  
xmrg.exenin ne olduğu ile alakalı fikri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir virüs türü. Virüs taramasında çıkmıyorsa direk görev yöneticisinden kapat ya da Windows 10 işletim sistemi varsa güvenlik ayarlarından tarama yaptır sonra eylemler kısmından Kaldırı seç sonrada eylemleri başlat de

Parazit. Ya da güzel Türkçemizin tabiriyle asalak. Sizin sırtınızdan geçinen, sizi enayi durumuna koyan bir zararlı. Ben olsam patlatırdım bi' tane kafasına, kimmiş enayi görsün

KIS 2021 ile tarıyorum, sorun yok diyor.
kankam ben çözdüm sorunu win+r yap oraya %appdata% yaz sonra ordan Microsoft diye bir dosya olacak ona gir orda realases diye bir dosya daha olcaak ona gir orada 2 tane .exe dosyası var
(bu kısımdan önce denetim masasına gelip görünüm ve kişiselleştirmeye girip ordan dosya gezgini seçeneklerine gel ordan görünüme tıkla yukardan orda (Bilinen dosyalar için uzantıları gizle olcak onu kapat) sonra oradaki 2 tane .exe dosyasına da sağ tıkla ve özelliklere gir ordan .exe yerine (.mp4,.txt,.mp3) gibi uzantılardan birini yaz sonra uygula diyip tamam de sonra görev yöneticisinden görevini sonlandır xmrg.exeyi bulamadıysan AdvancedSystemcare'nin görev yöneticisini kullanabilirsin ordan görevini sonlandır sonra pcyi yeniden başlat sonra uzantısını değiştirdiğin .exe dosyalarını sil ve temiz bilgisayarın ahyırlı olsun (Kendim yaptım ondan biliyorum)

Xmrg.exeyi direk Appdatadan silsem oluyormu? Aradım kafasına şaplak atmak için bekliyorum
direk appdatadan silsem olurmu
xmrgyi

Sağ ol virüsün içinden geçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…