xmrg.exe %30 civarı boşta CPU kullanıyor

Bir virüs türü. Virüs taramasında çıkmıyorsa direk görev yöneticisinden kapat ya da Windows 10 işletim sistemi varsa güvenlik ayarlarından tarama yaptır sonra eylemler kısmından Kaldırı seç sonrada eylemleri başlat de

KIS 2021 ile tarıyorum, sorun yok diyor.
Ayarlarını düzgün yaparsanız tespit eder. Normal ayarlarda uyarı vermez legal olduğu için.
İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.

KIS 2021 ile tarıyorum, sorun yok diyor.
kankam ben çözdüm sorunu win+r yap oraya %appdata% yaz sonra ordan Microsoft diye bir dosya olacak ona gir orda realases diye bir dosya daha olcaak ona gir orada 2 tane .exe dosyası var
(bu kısımdan önce denetim masasına gelip görünüm ve kişiselleştirmeye girip ordan dosya gezgini seçeneklerine gel ordan görünüme tıkla yukardan orda (Bilinen dosyalar için uzantıları gizle olcak onu kapat) sonra oradaki 2 tane .exe dosyasına da sağ tıkla ve özelliklere gir ordan .exe yerine (.mp4,.txt,.mp3) gibi uzantılardan birini yaz sonra uygula diyip tamam de sonra görev yöneticisinden görevini sonlandır xmrg.exeyi bulamadıysan AdvancedSystemcare'nin görev yöneticisini kullanabilirsin ordan görevini sonlandır sonra pcyi yeniden başlat sonra uzantısını değiştirdiğin .exe dosyalarını sil ve temiz bilgisayarın ahyırlı olsun (Kendim yaptım ondan biliyorum)

kankam ben çözdüm sorunu win+r yap oraya %appdata% yaz sonra ordan Microsoft diye bir dosya olacak ona gir orda realases diye bir dosya daha olcaak ona gir orada 2 tane .exe dosyası var
(bu kısımdan önce denetim masasına gelip görünüm ve kişiselleştirmeye girip ordan dosya gezgini seçeneklerine gel ordan görünüme tıkla yukardan orda (Bilinen dosyalar için uzantıları gizle olcak onu kapat) sonra oradaki 2 tane .exe dosyasına da sağ tıkla ve özelliklere gir ordan .exe yerine (.mp4,.txt,.mp3) gibi uzantılardan birini yaz sonra uygula diyip tamam de sonra görev yöneticisinden görevini sonlandır xmrg.exeyi bulamadıysan AdvancedSystemcare'nin görev yöneticisini kullanabilirsin ordan görevini sonlandır sonra pcyi yeniden başlat sonra uzantısını değiştirdiğin .exe dosyalarını sil ve temiz bilgisayarın ahyırlı olsun (Kendim yaptım ondan biliyorum)
Xmrg.exeyi direk Appdatadan silsem oluyormu? Aradım kafasına şaplak atmak için bekliyorum
direk appdatadan silsem olurmu
xmrgyi
Kankam ben çözdüm sorunu Win+r yap oraya %appdata% yaz sonra oradan Microsoft diye bir dosya olacak ona gir orada realases diye bir dosya daha olcaak ona gir orada 2 tane .exe dosyası var.
(Bu kısımdan önce Denetim Masası'na gelip görünüm ve kişiselleştirmeye girip oradan dosya gezgini seçeneklerine gel oradan görünüme tıkla yukarıdan orada (bilinen dosyalar için uzantıları gizle olacak onu kapat) sonra oradaki 2 tane .exe dosyasına da sağ tıkla ve özelliklere gir oradan .exe yerine (.mp4,.txt,.MP3) gibi uzantılardan birini yaz sonra uygula deyip tamam de sonra görev yöneticisinden görevini sonlandır xmrg.exeyi bulamadıysan advancedsystemcare'nin görev yöneticisini kullanabilirsin oradan görevini sonlandır sonra PC'yi yeniden başlat sonra uzantısını değiştirdiğin .exe dosyalarını sil ve temiz bilgisayarın ahyırlı olsun (kendim yaptım ondan biliyorum)

Sağ ol virüsün içinden geçtim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı