Xotran fare sürücüsünün kaldırma dosyasını Avast "Win32: Adware-gen" olarak algılıyor

Chell451

Centipat
Daha fazla  
Bende Performax xotran fare var ve memnunum F/P ürünü zaten. Ama böyle bir uyarı alınca kafamda soru işaretleri oluştu. Yapay zeka bu tür uyarıların reklam gösteren veya kullanıcıdan bilgi toplayan yazılımlar için olduğunu söylüyor. Uyarıyı uninst.exe dosyası için veriyor. Bilen birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Bu arada Windows 11 kullanıyorum sistem Windows 10 olarak algılamış galiba profil kısmında. Onu da belirtmek istedim. VirusTotal'e taratınca çıkan sonuçlar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı Çinli markalar uygulamalarına trojan atıyordu diye bir duyum almıştım sizde bundan etkilenmiş olabilirsiniz.

Bazı Çinli markalar uygulamalarına trojan atıyordu diye bir duyum almıştım sizde bundan etkilenmiş olabilirsiniz.
Şu Çinliler yok mu

Adware, reklam yazılımı. Pop-Up ile reklam gösteriyor olabilir, zararlı değil fakat temizlemenizde fayda var. Fare sürücüsünü çok ihtiyacınız olmadığı taktirde kullanmayın.
Silersem sıkıntı olmaz mı fare için?

Bende Performax xotran fare var ve memnunum F/P ürünü zaten. Ama böyle bir uyarı alınca kafamda soru işaretleri oluştu. Yapay zeka bu tür uyarıların reklam gösteren veya kullanıcıdan bilgi toplayan yazılımlar için olduğunu söylüyor. Uyarıyı uninst.exe dosyası için veriyor. Bilen birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Bu arada Windows 11 kullanıyorum sistem Windows 10 olarak algılamış galiba profil kısmında. Onu da belirtmek istedim. VirusTotal'e taratınca çıkan sonuçlar:
Fotoğraf yüklenmemiş şimdi tekrar atıyorum.

Sürücüsünü tekrar indirebileceğim güvenilir bir site var mı peki? Resmi sitesinde bulamadım da.

Dosya Ekleri

• virusTotal.png
    virusTotal.png
    106,2 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Fotoğraf yüklenmemiş şimdi tekrar atıyorum.

Sürücüsünü tekrar indirebileceğim güvenilir bir site var mı peki? Resmi sitesinde bulamadım da.

Bazı kullanıcılar trojan veya zararlı dosyaları temizleyip atıyor ama ne kadar güvenebilirsin orası ayrı ben şahsen güvenmem gider mouse değişirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı