Xp format atarken 13. dakikada kalıyor

sürevvar

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarıma xp format atarken 13.dakika da kalıyor. Harddiskimi söküp başka bilgisayara taktım, ondan format attım açıldı, ama harddiski benim bilgisayara takınca windows başlama ekranı geldi ve hata verdi. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Bileşenlerim:

• Asus M2N-MX Anakart
  • Kingston 512MB Ram
  • Asus x550xtx ekran kartı
  • Samsung 80GB harddisk
  • AMD Athlon64 işlemci

Yazım hatam varsa kusura bakmayın.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar tekrar format atmayı denedim ancak 13.dakikada "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir." diyor ne yapmalıyım?

Kardeşim bir de USB'den yüklemeyi dener misin ? Zaten XP olduğu için 600 mb falan yer kaplar 1 GB flash yeter.
Bence en iyisi ram alman 100 TL'ye al 4 GB yükle windows 8.1 :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim daha önce arkadaşımın flashından denedim msdos ekranı çıkıyor öyle kalıyordu. Şimdi benim flasım olmadığı için deneyemiyeceğim, cd de sorun yok.

Bence arkadaş modifiye edilmiş bir xp kullanıyor. Zira bu windows yüklemelerinde 13. dk da sisteme ekstra programlar ( winrar, tema vb katılımsız programlar ve modifiyeler) kuruluyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı