XP Format Atarken Sorun Oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burak Er

Hectopat
"Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için Windows kapatıldı. Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın, bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin: Bilgisayarınızda virüs kontrolü yapın. Yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın. Sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin. CHKDSK /F komutunu çalıştırarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Teknik bilgiler:*** STOP:0x0000007B (0xC0000034,0x00000000,0x00000000)" Bu çıkıyor. Yardım eder misin ? Anakartımın markası h61h2-m12 v1.0. Ne olur yardım edin. XP format atarken karşıma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim konuyu yanlış yerde açmışsın ilk önce onu bi hatırlatayım. İkinciside yanlış format atıyosundur. O uyarı bana da geliyordu. Ama yeniden başlattığında geçiyordu. Bence bilgisayardan anlayan birine ya da bilgisayar tamir,format yerlerine götür. Orada sana yardımcı olurlar.

Yeniden başlatsam olur mu ki?

Kardeşim Windows 8 atıyorum. Windows 7'de atıyorum ama Xp atarken karşıma bu çıkıyor.

Neden xp kuruyorsunki. Xp'ler artık mazide kaldı. Bence windows 8.1 kurmalısın.

Ben de sadece 1 hafta kullanacağım. Xp mazide kaldı doğru ama Win 7'de ve Win 8'de yapamadığım işleri XP'de yapmam gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı