XP görünümlü Windows 8 projesi

• Konuyu başlatan SypeR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.990
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
44
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,

Aslında daha önceden @Arduo* ile görüşmüştüm. Aklımda şöyle bir fikir var. Hemen anlatıma geçeyim...
Şimdi hani şu hala XP diyen teknoloji özürlüleri varya işte onlar için hazırlanmış bir proje :D. Windows 7 ve 8'i modifiye edip XP tasarımı versek, explorer.exe'yi de elden geçirip XP görünümü verilse ve bunu içine hiç bir şekilde virüs vs. katmadan piyasaya sürsek nasıl olur (İçine hiçbir şekilde key girmeyelim kendileri uğraşsınlar :D Birde KMS Activatorler engellendimi iş tamamdır :D)? Veya bir tema paketi olarak üretip öyle sunsak ? Böylece şu özürlüleri de XP'den koparmadan 7 veya 8 e geçirebiliriz.​

Şimdi bu projeye illaki katılmayanlar olacaktır ki fikirlerine saygı duyuyorum. Eğer katılanlar olursa kendi aramızda herkesin kendi alanına göre iş paylaşımı yapacağımızı belirtiyorum. Hem böylece Ana Sayfa | Technopat | Teknoloji sorularına net cevaplar, pratik bilgiler ve farklı ürün incelemeleriyle Türkiye'nin en hızlı yükselen teknoloji portalı! daha çok duyurulmuş olacak.

*Hem Chip Online, Hemde Facebook üzerinden görüştük ve oda katılırım demişti.

Yok dediğim gibi zaten eğer modifiye yerine tema paketi şeklinde de yapılabilinir. Yani en azından XP kullanan sistemleri ortan kaldırmak ama tasarımından vazgeçmemek. Özellikle (benim babamda da olduğu gibi :D) Laptopta XP kullanıyor dedim buna 8 yükleyelim can gelsin diye. Sürücüler sendeki gibi sıkıntı çıkartmasın dedi.(Benim ses kartı çalışmıyor Miller biliyorsun o sorunu :D ama kurtuldum o sorundan..) Lenovo tarafından otomatik olarak desteklenir sıkıntı çıkmaz dedim. Şimdi laptobun müsait vakti için bekliyorum 8 kurmak için...

Şimdi ben ona 8 kuracağım ama hemen alışamayacak. İşte o yüzden böyle bir proje aklıma geldi. Böylece iş sahibi olanlar güvenlik riski yaşamayacak ama hala XP'den alışa gelmiş şekilde kullanımına devam edecek.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada modifiyeli işletim sistemi desteklediğim zannedilmesin nefret ederim. Sistemin içine olur olmadık şeyi katıp sürüyolar millete..

XP görünümü ile devam ederseniz zaten hiç alışamazsınız. 2 hafta kullanacak, rahatlıkla alışacak.

Şayet XP kullanmak istiyorum derse de baba XP öldü, kurunca hata veriyor felan dersin :)

Yalnız öyle hepten keklik değildir babam :D XP SP2 vardı sistemde. İşte SP3 kurucam iyi kur dedi. 3000 v200 de SP2 bazen kapanırken sıkıntı yaratıyo. Ekran Win Kapatılıyorda kalıyor :D...

Bu arada Ses Kartını Çok değişik bir şekilde çözdüm :D

Siz kendinizi XP sevenler için paralamayın. Windows 8'e geçmeyerek kendileri kaybediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı