Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar,
Aslında daha önceden @Arduo* ile görüşmüştüm. Aklımda şöyle bir fikir var. Hemen anlatıma geçeyim...
Şimdi bu projeye illaki katılmayanlar olacaktır ki fikirlerine saygı duyuyorum. Eğer katılanlar olursa kendi aramızda herkesin kendi alanına göre iş paylaşımı yapacağımızı belirtiyorum. Hem böylece Ana Sayfa | Technopat | Teknoloji sorularına net cevaplar, pratik bilgiler ve farklı ürün incelemeleriyle Türkiye'nin en hızlı yükselen teknoloji portalı! daha çok duyurulmuş olacak.
*Hem Chip Online, Hemde Facebook üzerinden görüştük ve oda katılırım demişti.
Aslında daha önceden @Arduo* ile görüşmüştüm. Aklımda şöyle bir fikir var. Hemen anlatıma geçeyim...
Şimdi hani şu hala XP diyen teknoloji özürlüleri varya işte onlar için hazırlanmış bir proje
. Windows 7 ve 8'i modifiye edip XP tasarımı versek, explorer.exe'yi de elden geçirip XP görünümü verilse ve bunu içine hiç bir şekilde virüs vs. katmadan piyasaya sürsek nasıl olur (İçine hiçbir şekilde key girmeyelim kendileri uğraşsınlar
Birde KMS Activatorler engellendimi iş tamamdır
)? Veya bir tema paketi olarak üretip öyle sunsak ? Böylece şu özürlüleri de XP'den koparmadan 7 veya 8 e geçirebiliriz.
Şimdi bu projeye illaki katılmayanlar olacaktır ki fikirlerine saygı duyuyorum. Eğer katılanlar olursa kendi aramızda herkesin kendi alanına göre iş paylaşımı yapacağımızı belirtiyorum. Hem böylece Ana Sayfa | Technopat | Teknoloji sorularına net cevaplar, pratik bilgiler ve farklı ürün incelemeleriyle Türkiye'nin en hızlı yükselen teknoloji portalı! daha çok duyurulmuş olacak.
*Hem Chip Online, Hemde Facebook üzerinden görüştük ve oda katılırım demişti.