Xpc Lander 500 Kasaya Hava Soğutucu Önerisi

Phantom Spirit alın commander yerine commanderdan daha sessiz Phantom Spirit. Bunun dışında uyumsuzluk yaşarsanız o fanı bir tık yukarı alabilirsiniz. Oda olmazsa fanı egzoz kısmındaki kuleye atarsınız.
bunu aldım zaten bu soğutucu ile normal mi diyorsunuz soğutucuyu değiştirdim. fsp markayı attım.

Bunu aldım zaten bu soğutucu ile normal mi diyorsunuz soğutucuyu değiştirdim. FSP markayı attım.

Bu testleri Phantom Spirit'le mi yaptınız FSP ile mi? Phantom Spirit ile yaptıysanız sentetik testlerde bir sıkıntı yok ama oyunda o kadar fazla olması bana normal gelmedi.

Bu testleri Phantom Spirit'le mi yaptınız FSP ile mi? Phantom Spirit ile yaptıysanız sentetik testlerde bir sıkıntı yok ama oyunda o kadar fazla olması bana normal gelmedi.
bu phantom ile yaptım bilmiyorum anlamam valla acaba bu anakartın yazılımında fan ayarı yapıyorlar ya onlarla mı alakalı.

bu phantom ile yaptım bilmiyorum anlamam valla acaba bu anakartın yazılımında fan ayarı yapıyorlar ya onlarla mı alakalı.
Pek sanmıyorum. Montajı doğru yaptıysanız bu sıcaklıklar normaldir. Yine de anakart üzerinden fan hızını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam pardon, sabahtan beri kafam biraz yanmış. Aklımda sizin Phantom Spirit kullandığınız kalmış 🤣 Tek kuleli bir kule tipi olduğundan, normal sıcaklık değerleri olduğunu düşünüyorum. Tekrardan kusura bakmayın sizide boşuna yordum.
Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim çok sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı