XP'den Windows 8'e geçiş

ultramit1

Kilopat
Herkeze merhaba. Sizlere 2 sorum var. Biliyorum Technopat ailesi her zaman orjinal almamızı öneriyor ancak şu an para yok diyelim elimde; Windows 8'i internet üzerinden xp'nin üzerine kuracağım bir indirme linki varmı ?

Diyer sorum'da şu: Sıfır toplanış bir sisteme herkez birşeyler yazıyor kasa, cpu, psu vb... ancak neden kimse işletim sistemi yazmıyor ? Yani biz topladık sistemi'de orjinal bir Windows işletimi almamıza gerek'mi kalmıyor ? Ben bunu anlıyorum..

XP'den direk geçiş yok diye biliyorum ama temiz bir format attıktan sonra nasıl aktif yapacağını gösterebilirim. Sistem toplayanların da işletim sistemi alması gerekir fakat arkadaşlar pahalı diye tercih etmiyor. Örneğin 2.000 TL bütçe varken işletim sistemine o kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum ama 3-4 Bin TL ve üstü ise tabiki almalı veya düşük bütçeyse PC topladıysa para biriktirip orijinal almalarını tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı