Xperia GO sim kart yuvası kırıldı

medal55

Kilopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş İyi günler, ben Zenfone 5 aldım ve önceden elimde olan Xperia GO'nun sim kart yuvasını çıkartırken şekilde işaretlenen parçalar kırıldı. Yapboz gibi oturacak yerleri belli oluyor hatta 1 tanesi yerine geri oturuyor ancak öbürü girmiyor. Sim kartımda içinde kaldı. İçini açsam garantisi gider mi? Veya başka türlü çıkartabilir miyim? Teşekkürler.

124328925_tn24_0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa ben burayı unutmuşum :D Bu arada bir Technopat olarak yuvayı kendim çıkarttım. Anlatıyorum:
Öncelikle zımbayı enlemesine tuttum ve sırayla 2 dişi kendime doğru çektim. Bu fazla etki yaratmadı ama azcık kurtardı. Daha sonra ise bende bir tane tornavida seti vardı saatçiler için olanlarından, onun içinden bir tane ince cımbız çıkıyor. O ince cımbızı ortadan başlayarak kasa ile yuvanın arasına sıkıştırdım ve kendime doğru iteledim. Levye gibi aynı. Sonra aynı işlemleri sağ ve sol tarafada uyguladım ve yuva fırladı. Bu arada cevabınız için teşekkürler :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı