Xperia M5 Batarya Sorunu

mbbelwindd

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Ustacı
Arkadaşlar Xperia M5 telefonum var. 2. Ayda bataryası çok çabuk bitmeye başladı. Tam şarj olmuyor, sabah %85'te çekiyorum. Otobüse biniyorum ama otobüste hiç kullanmıyorum. Otobüsten indiğimde %50 oluyor bazen kendi kendine kapanıyor ve kapandığında normal bir şekilde açamıyorum. Garantiye göndermeden önce yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde yazılımsal veya batarya kalibrasyonu dediğimiz olaydan dolayı bu sorun yaşanmakta.
Garantiye göndermenizi tavsiye ediyorum.
Aslında düzeltme şansımız var ama çok uğraştırıcı ve yorucu bir çözüm ayrıca geçici sonra tekrarlıyor. sizi böyle yormak istemeyiz garantiye göndermeniz daha mantıklı.

Göndereceğim de biraz uzun sürecek o yüzden. Ben Aksaray'da yaşıyorum ve telefonu Ankara'dan almıştım ama kutuyu Ankara'da unutmuşum ve garanti belgesi kutunun içinde.

Telefon sorunlu çıkmıştı zaten ama güncellemelerle düzelmişti çoğu. Demek ki sizin telefonda bir sıkıntı var. Götürün servise verin. Serviste sadece telefon yeterli. IMEI numarasından sorguluyorlar garantiyi. En azından teleservice öyle yapıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı