Xperia M5 Ekran Renk Kayması

1 gün sonra yapılmış bir vaziyette teslim aldım bu kadar kısa sürdüğüne şaşırdım doğrusu fakat arka tarafı tam yapıştıramamışlar kamera köşesi açılabilir gibi onu nasıl sağlamlaştırabilirim.

1 gün sonra yapılmış bir vaziyette teslim aldım bu kadar kısa sürdüğüne şaşırdım doğrusu fakat arka tarafı tam yapıştıramamışlar kamera köşesi açılabilir gibi onu nasıl sağlamlaştırabilirim.
Geçmiş olsun aynı olay 10 günlük iken başıma geldi. Dün kavga dövüş zorla geri verdim. Samsung A 800 aldım.

Merhaba ben de aynı problemi Samsung Galaxy s8'de yaşadım ancak telefonumu yurtdışından aldığım için garantisi mevcut değil kendim yaptıracağım. Size problemin neyden kaynaklandığını söylediler mi acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı