Xperia ray wifi Bt sorunu

Bilgisayara fazla giremiyorum deki kastınız nedir?

Size yardımcı olabilmem için bilgisayar üzerin den destek almanız gerekiyor.

Böyle imkanınız var mı? Anlatacağım işlem bilgisayar yardımı olmadan olmuyor. Buna hazırsanız yardımcı olayım!

Destekteki kastım dışarıdan değil bilgisayara program kurup destek almanızı kastediyorum.

Güncelleme Servisi

Telefonunuz için en iyi performansı ve en son geliştirmeleri alacak. En son yazılımı olup olmadığını dikkate almadan, yazılım kararlılığınızı geliştirmek için Update Service'i çalıştırmak iyi bir alışkanlıktır. Telefonunuz ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız Ayrıca, bu yazılım güncelleştirmesi tarafından çözülmüş.

Yazılım güncellemesi yapmadan önce size geri yukarı ve telefonunuzda kayıtlı tüm önemli verileri kaydetmek emin olun. Hafıza kart üzerinde depolanmış verileri bir güncelleştirme tarafından etkilenmez.

Sistem gereksinimleri
İnternet bağlantısı (geniş bant tercihen)
USB kablosu
Intel ® Pentium ® 4, 2.0 GHz veya üstü, AMD Athlon
500 MB boş sabit disk alanı
512 MB RAM
1 USB 2.0 bağlantı noktası
Daha sonra Windows XP SP2 ™ (Home veya Professional) veya
Microsoft ® Windows Vista ™
Microsoft ® Windows 7
Microsoft ® Windows 8

Kurulum talimatları
PC'nizde geçici bir klasöre kurulum paketini indirin.
İndirilen dosyayı çalıştırın ve görüntülenen yönergeleri izleyin.

İndirme Güncelleme servisi

Dediğiniz sıkıntı bir çok kullanıcının ortak sorunu güncelleme servisinden indireceğiniz program sorunu çözdüğü söyleniliyor kurulum talimatını takip edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem yaparken gözden kaçırdığınız bir şey var.

Recep beyin tarif ettiği geri alma yani fabrika ayarlarına döndürme yada benim önerdiğim programla var olan programı onarma bu iki şıktan biri muhakkak sorunu çözmesi lazım.

Dediğiniz sorun yazılımsal yani siz ya bir yerin ayarlarını değiştirdiniz yada sistem dosyalarından bir program silindi bunun başka açıklaması olamaz.

Benim size önerdiğim programı aldığım yere baktığımda dediğiniz sıkıntı başkalarında başına gelmiş sorunu verdiğim programla çözmüşler .

Program var olan yazılımın eksik dosyalarını onarıyor. Bir daha gözden geçirerek işlem yapın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı