Batarya telefonunuza göre yapıldığından eğer daha yüksek kapasiteli bir batarya bulursanız da takmayın bence. Çakma kötü olmama ihtimali yoktur diye düşünüyorum, olsa zaten telefonunuzun batarya kapasitesi 3000 mah değil 5000 mah olurdu.Sony Xperia XA1 Ultra kullanıcısıyım telefonun batarya kapasitesi çok az yükseltme gibi bir olanak var mı? Varsa link atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Batarya 1 günümü çıkartmıyor yükseltmek istiyorum yükseltilebilirmi diye ama galiba yükselmezBatarya telefonunuza göre yapıldığından eğer daha yüksek kapasiteli bir batarya bulursanız da takmayın bence. Çakma kötü olmama ihtimali yoktur diye düşünüyorum, olsa zaten telefonunuzun batarya kapasitesi 3000 mah değil 5000 mah olurdu.
Değişim değil mAh yükseltmek istiyorumDeğişim vardır, garantiden yada servis ile ücretli,
Ya bilmeden konuşmasan servis ek batarya nerden versn verse bile 2700 mAh verir ben 4000 istiyorumOnu da servise sormalısın.
Dostum öyle bir işlemi hayatımda servisin yaptığını duymadım görmedim. İnternette çakma ve daha yüksek mah'li bataryalar var ama sizce böyle bir şey mümkün olsa telefonu üreten firma neden koymasın diye düşünün.Batarya 1 günümü çıkartmıyor yükseltmek istiyorum yükseltilebilirmi diye ama galiba yükselmez
Bunu düşünebiliyorsunuz da 2700 mah batarya yerine 4000 mah batarya takılamayacağını düşünemiyor musunuz.Ya bilmeden konuşmasan servis ek batarya nerden versn verse bile 2700 mAh verir ben 4000 istiyorum
Ya bilmeden konuşmasan servis ek batarya nereden versn verse bile 2700 mAh verir ben 4000 istiyorum.
Tamam işte xa1 ultraya uygun 4000 mAh batarya alacağım garantisi zaten bitmiş düzgün kaliteli bişey istiyorumBak kardeşim garantisi varsa 4000 takman garantiyi bitirir o zaman servise sen tak desen tabii ücretiyle istemese de takar anladıysan mesele yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.