Xperia XA1 Ultra 2700 mAh yerine 3400 mAh batarya takılır mı?

BabaGamer

Femtopat
Sony Xperia XA1 Ultra kullanıcısıyım telefonun batarya kapasitesi çok az yükseltme gibi bir olanak var mı? Varsa link atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sony Xperia XA1 Ultra kullanıcısıyım telefonun batarya kapasitesi çok az yükseltme gibi bir olanak var mı? Varsa link atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Batarya telefonunuza göre yapıldığından eğer daha yüksek kapasiteli bir batarya bulursanız da takmayın bence. Çakma kötü olmama ihtimali yoktur diye düşünüyorum, olsa zaten telefonunuzun batarya kapasitesi 3000 mah değil 5000 mah olurdu.

Batarya telefonunuza göre yapıldığından eğer daha yüksek kapasiteli bir batarya bulursanız da takmayın bence. Çakma kötü olmama ihtimali yoktur diye düşünüyorum, olsa zaten telefonunuzun batarya kapasitesi 3000 mah değil 5000 mah olurdu.
Batarya 1 günümü çıkartmıyor yükseltmek istiyorum yükseltilebilirmi diye ama galiba yükselmez

Batarya 1 günümü çıkartmıyor yükseltmek istiyorum yükseltilebilirmi diye ama galiba yükselmez
Dostum öyle bir işlemi hayatımda servisin yaptığını duymadım görmedim. İnternette çakma ve daha yüksek mah'li bataryalar var ama sizce böyle bir şey mümkün olsa telefonu üreten firma neden koymasın diye düşünün.
Ya bilmeden konuşmasan servis ek batarya nerden versn verse bile 2700 mAh verir ben 4000 istiyorum
Bunu düşünebiliyorsunuz da 2700 mah batarya yerine 4000 mah batarya takılamayacağını düşünemiyor musunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı