Xperia z2 artı ve eksileri neler?

Batarya ömrü çok iyi, ısınma sorununu ben su geçirmezliğine veriyorum, ciddi bir ısınma problemi yok. Kamerası güzel, tasarım ve kalitesine bir söz olamaz zaten. Ekranı gayet tatmin edici. Bence şuan alınacak en iyi telefonlardan birisi...

Batarya konusunda hem fikirim. Kamera kullanırken biraz ısınıyor. Başka problemi yok. Ekran güzel ve oldukça parlak. Arayüz Android ham arayüze yakın, stabil. Kameraya laf edilmez zaten. Ama lütfen alınca Suya falan sokmayın yani olur ya bozulur. Üzülürsünüz. Yağmurda duşta her türlü kullanabilirsiniz ama. Ayrıca iki taraflı jelatin alın arkası cam. Çizilmesin. Manyetik şarj "kablosu" da önerimdir.

Isınma gibi sorunları var ama takma hepsi ısınıyor. Tabi diğerleri kamerada ısınıp reset atıyorum demiyor ama olsun. Bu arada reset atma 4k videoda oluyor. Ayrıca kapaklı yapı sorun. Şarj kapağı belli bir süre sonra yalama yapıyor cepten çıkarır iken filan açılıyor. Sonra arkası cam olduğu için eğimli yüzeylerde hafif hafif kayıyor ve düşüyor. Bunun dışında düşmesine karşın sağlam kalıyor. Yani ıphone 6 gibi düşünce hemen ekranı gitmiyor.

Normalde ısınma sorunu yok. 4K video açıp 5 dakikayı geçince ısınıyor doğal olarak. Telefonu aldığımdan beri test dışında bir kere kullanmadım 4K videoyu. Mantıksız görüyorum 4K videoyu.

Şarj kapağı konusuna dikkat çekilmiş. Evet ona dikkat etmek lazım. Dock almak şart bence. Yoksa yalama oluyor bir süre sonra. Riske girmeye gerek yok hiç.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı