Xperia z2 mi Lg g3 mü

luckypat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilen biri yardımcı olsun.
Xperia Z2 mi LG G3 mü yardım edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle g3 kullanicisi olarak sunlari soyleyeyim. Isinan bir telefon. Oyun oynayan birisiysen tercih etme g3'u.(z2 ne kadar isiniyor bilmiyorum). Pek dayanikli degil. Sarji tatmin edici bence. Sık sık internete giren birisiyim ve 2 gun yetiyor bana. Yazilimsal hatalari var. Neden bilmiyorum ama bazen klavye kasiyor. Bazi kisilerde telefon kendi kendine kapaniyormus. Su anda tekrar telefon alma sansim olsa lg'yi tercih etmezdim.

Öncelikle sunu belirteyim oyun performansi onemli ve birde müzik dinlerim ve z2 markasız kulaklık kabul etmiyormuş bu nekadar dogrudur bilmiyorum... Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Z2 kullanıyorum. Telefon herşeyden öte sağlam ve dayanıklı. Şarj konusundada çook iyi. Oyun performansı g3 ile aynı ısınma olayıda aynı. Tasarımlarıda farklı ben z2 tasarımı sevdiğim için aldım pişmanda değilim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı