Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer ki senin önceliğin batarya ve kamera olursa Z2 almanı tavsiye ederim.
LG G3 ile aralarında perfonmans farkı yok diğer konularada göz atarsan görürüsün.
Oncelikle g3 kullanicisi olarak sunlari soyleyeyim. Isinan bir telefon. Oyun oynayan birisiysen tercih etme g3'u.(z2 ne kadar isiniyor bilmiyorum). Pek dayanikli degil. Sarji tatmin edici bence. Sık sık internete giren birisiyim ve 2 gun yetiyor bana. Yazilimsal hatalari var. Neden bilmiyorum ama bazen klavye kasiyor. Bazi kisilerde telefon kendi kendine kapaniyormus. Su anda tekrar telefon alma sansim olsa lg'yi tercih etmezdim.
Öncelikle sunu belirteyim oyun performansi onemli ve birde müzik dinlerim ve z2 markasız kulaklık kabul etmiyormuş bu nekadar dogrudur bilmiyorum... Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
z3 kullanıyorum markasız kulaklık kabul etmiyor diye birşey yok sadece sony'nin kulaklıklarından birini alırsanız ses efektlerinde onu seçip daha iyi performans alabilirsiniz.
LG G3'ün 2K ekranı var. Z2 ise FULL HD. Çözünürlük arttıkça telefon daha çok performans ister. Bunun için iyi bir işlemci olması gerekir. Sana tercihim henüz 2K ekranlı bir telefon almamandır. LG G2, Xperia Z2 veya Motorola Moto X'te olabilir. Bir düşün derim.
Z2 kullanıyorum. Telefon herşeyden öte sağlam ve dayanıklı. Şarj konusundada çook iyi. Oyun performansı g3 ile aynı ısınma olayıda aynı. Tasarımlarıda farklı ben z2 tasarımı sevdiğim için aldım pişmanda değilim.