Xperia Z2 Mobil Veriden Kaynaklı Dokunmatik Ekran Sorunu

ofyale

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
433
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, defalarca konu açmama rağmen bir sorunuma çözüm bulamadım. 9 Aydır Xperia Z2 kullanıyorum ilk 3 ay gayet memnundum fakat daha sonra bir problemle karşılaşmaya başladım. Mobil verinin az çektiği yerlerde telefon donup kalıyor ve ekran dokunmatiği çalışmıyor, ancak simkartı çıkarıp telefonu yeniden başlattıktan sonra kullanmaya devam edebiliyorum ve bu sorun sürekli başıma geliyor. Defalarca telefonu sıfırlamama ve hattımı değiştirmeme rağmen aynı sorun 6 aydır devam ediyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim.
 
Doğrudan internetle çalışan uygulamalar sistemi zorlayabilir ve işlemleri durdurabilir. İnterneti daha hızlı olan operatörlerin internetini kullan daha da sorunu çözemiyorsan servise gönder.
 
Dediğim gibi her operatörü denedim, ayrıca internet kapalı olsa dahi telefonun çekmediği yerlerde dediğim olay başıma geliyor.
 
Aynı sorun bende de var, mobil verinin çok az çektiği yerde dokunmatik tamamen sapıtıyor ve devredışı kalıyor. Hiçbir sitede çözümünü bulamadım, dokunmatik sorunu yaşayanlar da mobil veriden kaynaklı olduğunu bilmiyorlar zannedersem. Çözebildiniz mi Sn. ofyale ?
 
Arkadaşlar aynı sorun bende de var Xperia Z1 kullanıyorum. Çözüme ulaşabilen oldu mu?
Çözümünü bulan arkadaş var mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı