Xperia Z3 VS Note 4

Konuyu uzatmaya gerek yok. İnsanların tercihleri farklıdır. Benim tercihim ise bu kapışmada Sony tarafında olmak.

Kimse ayranım ekşi demez. Sizin gibi düşünenler yüzünden Sony insanlara bu politikayı yedirtmeye devam eder.

Ben iphone kullanıyorum kardeşim Sadece Samsung yerine Sony tercih ederim mesele bu.

Konuyu açan arkadaş öyle bir anlatmış ki sanırsın her iki telefonu da satın alıp bir kaç gün denemiş Kağıt üzerinde yazılı değerlere bakarak yok şöyle yok böyle yok aradaki farkı hissetmezsin gibi ifadeler kullanmış. Bana samimi gelmedi.

Ben bir Z2 kullanıcısı olarak Z3e karşıyım. Neden derseniz sony ürünlerini yıllardır alırım ve beğenerek kullanirim. Ama Z3le çuvalladılar bence yeni bir teknoloji sunmadan yazılımı düzeltmişler genel olarak bence onun yerine Z2ye bu güncellemeleri verse çok daha iyi olurdu. Samsung a karşı biri olarak note4 le samsung un ilerlediğini gayet açık bir şekilde gördüm. Teknik konulara çok girmeyeceğim haklı olduğun kısımlar var kesinlikle ama sony bu stratejisiyle hara kiri yapıyor gibime geldi.

Türkiyede kullanılabilecek tabiiki.
Bu sistem sunucu tarafından sağlanmıyor, sadece wifi üzerinden konsol ile telefon bağlantı kuruyor.

G3 te göstermiş diyorsun fakat g3 te oyunlar 2k açılmıyor zaten. Gidipte note 3 ten iyi pil performansı sunuyor demişsin. Note 3 ün pil performansının iyi olduğunu kim söyledi?
Ve unuttuğun bi yer daha var z2 ye hafıza kartı takmadığın sürece g2 den daha iyi pil performansı sunacaktır.

Zaten bundan çok kısa bir süre sonra aynı Apple gibi Sony de tükürdüğünü yalayacak. Fakat günümüz yongasetleri ile 2k pek performans veremiyor.

Yazının sonunu anlayamadım, sanırım bağlayamamışsın

"S4, S5'ten çok daha güzel Note 3' te Note 4'ten."
Tasarım açısından Samsung sürekli kötüye gidiyor. Açıkçası suya dayanıklılık işini tasarımı bozarak yapacaksa hiç yapmasın.

Ne kadar çok ediyor da 801 AC yonga seti 2K'da performans vermiyor diyorsun birisi 25 fps veriyorsa öteki 24 veriyor bumu yani fark dediğin bu frame farkından dolayı diyorsan boşuna konuşuyorsun. Ayrıca bir sürü telefon hala 1080p olduğu için 2K oyun çıkarılmıyor şuanda toplam 3 telefonda 2K çözünürlük var. LG G3, OPPO Find 7 ve Samsung Galaxy Note 4. Bu kadar telefon içinde oyunları tekrar optimize etmek tekrar uğraşmak gereksiz, kaldı ki Note 4'de daha çıkacak 2 telefon için uğraştığına değmez. Velhasıl kelam eğer 2K şuan işlemciler için fazla ise FHD ekrana 4K video özelliği de gereksizdir. Zaten 4K videoyu ancak 1080p göreceksin birde maksimum 5 dk süresi var ne gerek var 4K videoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…