Xperia Z3 VS Note 4

Bende Sp kullanıyorum.
Htc cihazlar ayrı zaten explorerde bile akıcı bir deneyim sunuyor.
Snap805, 801 den daha başarısız bir yongaseti oldu. Modemi içeri alınca aşırı bir performans düşüklüğü oldu ki 801 i bazen %2-3 geçiyor bazen de geri kalıyor.
Exynos daha başarılı fakat ben 8 çekirdekli olmasındansa diğer güçsüz 4 çekirdeğin olmamasını tercih ederim.
Reklam için 2-3 yıl sonraki akıcılığı bozuyorlar. Ve muhtemelen s5 gibi Türkiye'ye Snapdragon versiyonu gelecek.
Suya dayanıklılık zaten suya sokasın diye değil olası bir suya temas durumunda telefonu kurtarmak için. Ve ben z serisinin %99 unun suya soktuktan sonra 10sn içinde çıkarılırsa su geçireceğini sanmıyorum. O havuz felan işin reklamı. E tabii bir arkadaşın da denizin dibinde 1 hafta kalmış z2 si var bunu unutmayalım.
Umudum Snap10 da.
Ve Sony'in 6 ayda bir amiral çıkarması bence kullanıcı için gayet iyi bir olay. Şuan z2 amiral olsaydı 2000 civarına, paralelden zar zor 1900 civarına alabilecektin.
Ama şimdi dediğin gibi 1600 civarına almak mümkün.
Tabii ben hep en iyisini kullanayım ben en yenisini istiyorum diyen arkadaşlar için pek hoş bir durum olmayabilir.

Paralel ithalat ürün fiyatlarını o kadar yadsıma G3, S5, Z3 gibi telefonlar normalde 2200'den satılırken paralelde 1500 civarında. Z2 ise 1300 civarında.

Paralel ithalat ürün fiyatlarını o kadar yadsıma G3, S5, Z3 gibi telefonlar normalde 2200'den satılırken paralelde 1500 civarında. Z2 ise 1300 civarında.
Z1 bile 1500 iken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…