Xperia Z5 Arka Kamera Buğulanma Sorunu

Eldiablo85

Kilopat
Katılım
5 Mayıs 2014
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xperia Z5 telefonumun arka kamerası buğulandı. Bulunduğum yerde Sony servisi olmadığı için götüremiyorum. Evde yapabileceğim çözüm önerisi olan var mı?
 
Bu şekilde.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_1967.JPG
    IMG_1967.JPG
    554,1 KB · Görüntüleme: 524
Kameranın olduğu kısmı temizledin mi? Eğer temizlediğin halde oluyorsa başka bir kamera uygulaması indir. Yine aynı sorun oluyorsa çözünürlüğü değiştir. Düzelmediyse büyük ihtimalle donanımsaldır. Garantiye gönder. Sakın telefonculara götürme. Onlar büyük ihtimalle içini açarlar ve garanti dışı kalır.

Ayrıca ön kamerada aynı sorun oluyor mu?
 
Merhabalar,
Bende Z5 kullanıcısıyım. Eskişehirde oturuyorum. Bugün yurt içi kargo aracılığıyla Ankara Teleservice'e garantiye yolladım. Çabuk döneceğini umut ediyorum.
 
Benimde aynı sorun kamera lensinde buğulanma vardı, bende yolladım. Sanırım çoğu Z5 kullanıcısının başına gelmiş bu durum. Servis çözüm olarak ise arka kapağı değiştirip yolluyormuş Facebook'da Sony Grubunda konu açmıştım orada diğer kullanıcılar söylemişlerdi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı