Xperia Z5 Compact vs Xperia X Compact

goldmobile

Megapat
Daha fazla  
Screenshot_2018-05-02-19-58-57.jpg
Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum ama seçimde kararsız kaldım. Z1 Compact kullanıyorum şu anda yine compact bir Xperia istiyorum. Z5 görsel olarak daha çok beğeniyorum hatta RAM hariç X Compact'dan daha üstün gibi bir tek RAM 2 GB olması beni çok düşündürüyor ileride RAM sıkıntısı yaşarmıyım? Yorumları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU olarak SD 650, SD 810 modelinden daha güçlü ve ısınma sorunu olmayan bir işlemci. GPU tarafinda ise Z5 Compact daha iyi. Performans olarak Z5C daha iyi, batarya olarakta daha iyi. Kamera olarak ise arka kamerada ufak farklılıklar var, Z5C 4K video desteğine sahip X modelinde bu yok, Z5C HDR özelliğine de sahip. Ön kamerada ise X daha iyi. Ekran olarak X daha iyi. SD 810 ısınma sorunu olan bir işlemci.

Eki Görüntüle 295327Arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum ama seçimde kararsız kaldım. Z1 Compact kullanıyorum şu anda yine compact bir Xperia istiyorum. Z5 görsel olarak daha çok beğeniyorum hatta RAM hariç X Compact'dan daha üstün gibi bir tek RAM 2 GB olması beni çok düşündürüyor ileride RAM sıkıntısı yaşarmıyım? Yorumları bekliyorum.
Karşılaştırma
CPU olarak SD 650, SD 810 modelinden daha güçlü ve ısınma sorunu olmayan bir işlemci. GPU tarafinda ise Z5 Compact daha iyi. Performans olarak Z5C daha iyi, batarya olarakta daha iyi. Kamera olarak ise arka kamerada ufak farklılıklar var, Z5C 4K video desteğine sahip X modelinde bu yok, Z5C HDR özelliğine de sahip. Ön kamerada ise X daha iyi. Ekran olarak X daha iyi. SD 810 ısınma sorunu olan bir işlemci.
Ben de Z5 Compact beğeniyorum hem görsel olarak hem de üstünlük bakımından.
İşlemcinin 650 nin 810 a göre daha iyi olduğunu pek önemli saymazsak bile z5 de 2gb ram olması beni daha çok düşündürüyor

Son düzenleme:
2 GB RAM hala yeterli bir deneyim sunuyor Android tarafında. Daha fazla olsaydı elbette daha iyi olurdu. Sony arayüz olarak iyi bir marka.
Yeterli ama nereye kadar? Malum her gün programlar güncelleniyor. Z1 compact kullanıyorum Android 5.1 2gb ramdan 600 mb falan kalıyor
Screenshot_2018-05-04-07-49-56.jpg

Ben Sony'nin internet sitesinden modellerini araştırmanızı öneririm. Compact telefonları ben sevmiyorum. Ama Sony'nin internet sitesinde henüz Türkiye'ye gelmemiş yeni modelleri görebilirsiniz. Ben şahsen yeni modelleri beklemenizi tavsiye ederim. Yeni modeller arasında Sony Xperia XA2 modeli benim beğendiğim bir model oldu. İncelemenizi öneririm.

Ben Sony'nin internet sitesinden modellerini araştırmanızı öneririm. Compact telefonları ben sevmiyorum. Ama Sony'nin internet sitesinde henüz Türkiye'ye gelmemiş yeni modelleri görebilirsiniz. Ben şahsen yeni modelleri beklemenizi tavsiye ederim. Yeni modeller arasında Sony Xperia XA2 modeli benim beğendiğim bir model oldu. İncelemenizi öneririm.
Bense Compact telefon beğeniyorum büyük istemiyorum hem de fiyat bakımından orta seviyede bakıyorum bu modeller uygun

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00