Xperia Z5 Nasıldır ?

Haklısın arkadaş yardım etmeye çalışmış ama bence soru abez olmuş yani saçma bir soru Xperia Z5 Premium gibi bir telefondan ne beklemesin özellikleri yaz yaz bitmez. Neyse konu dışına çıkmak istemiyorum, o yüzden Xperia Z5 Premium nasıl bir telefon biliyor musunuz, Alıdıktan sonra pişman olmayacağınız bir telefon.

İnceleme videoları gelsin öyle karar vermesi daha iyi olur. SD 810 kafa karıştırıyor. Sony eğer ısınmanın önüne geçmişse alınabilir. Isınmanın önüne geçmek için de frekans hızı düşürülmüş olabilir. Bu da performansı etkiler.

Sony ısınmanın önüne geçmiş bulunmakta. O cihazların içinde yeni nesil bir SD 810 bulunuyor. Ayrıca bu işlemciyi daha da soğuk tutmak için 2 adet bakır boru ve termal macun ile soğutma sağlanılmış.

Sony Xperia Z5 alıcam bu hafta içinde İnşallah. Çünkü acilen telefona ihtiyacım var. Birde Z5 Premium değil normal Z5 alıcam İnşallah.

Bu forumun seviyesi iyice düşmüş anlaşılan. Akıllı telefondan beklentilerini sordum ?

Konunun içeriğine soru işareti yazıp kaçmakla olmuyor sosyal yani forum anlayışı. Telefondan neler beklediğini yaz ki, bizi bilgilendir ki hem sana daha rahat yardımcı olalım, hem de Google'dan gelen bir misafir de içerikten yararlansın.

Gerçi biz bencil düşünen bir milletiz. Çok da şaşırmamamız gerekiyor.

Madem beklentileri belli, neden konu açıyor diye bir soru sorayım ?

Tartışmaya gerek yok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…