Xperia Z5 Nasıldır ?

Haklısın arkadaş yardım etmeye çalışmış ama bence soru abez olmuş yani saçma bir soru Xperia Z5 Premium gibi bir telefondan ne beklemesin özellikleri yaz yaz bitmez. Neyse konu dışına çıkmak istemiyorum, o yüzden Xperia Z5 Premium nasıl bir telefon biliyor musunuz, Alıdıktan sonra pişman olmayacağınız bir telefon.

İnceleme videoları gelsin öyle karar vermesi daha iyi olur. SD 810 kafa karıştırıyor. Sony eğer ısınmanın önüne geçmişse alınabilir. Isınmanın önüne geçmek için de frekans hızı düşürülmüş olabilir. Bu da performansı etkiler.

Sony Xperia Z5 alıcam bu hafta içinde İnşallah. Çünkü acilen telefona ihtiyacım var. Birde Z5 Premium değil normal Z5 alıcam İnşallah. :)

xperia-z5-7.jpg

Xperia Z5 bakır borular ve termal macun.

Şimdiden hayırlı olsun.

Bu forumun seviyesi iyice düşmüş anlaşılan. Akıllı telefondan beklentilerini sordum ?

Konunun içeriğine soru işareti yazıp kaçmakla olmuyor sosyal yani forum anlayışı. Telefondan neler beklediğini yaz ki, bizi bilgilendir ki hem sana daha rahat yardımcı olalım, hem de Google'dan gelen bir misafir de içerikten yararlansın.

Gerçi biz bencil düşünen bir milletiz. Çok da şaşırmamamız gerekiyor.

Sony Xperia serisinin en son ve en yeni telefonu, üstün özellikleri ve Sony kalitesi ile kendini tamammen kusursuz gösteriyor. Almayı düşünüyorsan bence yanılıyorsun çünkü bu telefonu almak için düşünmemek gerek, hemen almak gerek. :)

Sence telefondan ne bekliyor olabilir. Hız full HD ekran ve uzun şarj. Bunda anlamayacak ne var.

Madem beklentileri belli, neden konu açıyor diye bir soru sorayım ?

Tartışmaya gerek yok fazla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı