Xperia Z5 vs iPhone 6 Plus / 6S

Dwyane

Hectopat
Daha fazla  
Bu telefonlardan birini almak istiyorum. iPhone daha çok düşünüyorum. Ama batarya konusunda iPhone çok sıkıntılı. Hangi telefonu almalıyım. Birde Z5 ne zaman satışa çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Sony Xperia Z5 Premium almalısın 2 gün lük şarjı 3 Gb rami 4K ekran kalitesi ve süper hızlı işlemcisi harika kılıyor kendisini. İphone da alabilirsin fakat iphone da pek fazla özellik yok (bu hem fiyat performans olarakta hemde dah fazla seçenek olarak). İphone 6s Plus 3.500Tl. Fiyatı bence fazla, hem 2 gb rami var a9 işlemcisi var nasıl ve neden bu kadar pahalı oluyor anlamıyorum. Sony Xperia Z5 2.500 tl, ondan biraz daha iyi olan Sony Xperia Z5 Premium 2850 tl. Xperia Z5 Premium almalısın. Hem daha fazla özelliği var yani resim indirme müzik indirme film indirme apk indirme vb. İşlemleri kolayca yapabilirsin. Teşşekkürler.

Uzun bir süre Xperia Z3 kullandım. Evde kullanılmayan iphone 5 vardı. Onu kullandım 2-3 ay. Ama şahsen Xperia çok daha kaliteli. Telefonuma bir şekilde su girdi ve bozuldu. Tekrar Xperia Z ultra aldım. Güzel de bir indirim vardı. :)

Yardımlarınız içim teşekkürler.
@Silinen üye
Kesinlikle 6S almayı kararlaştırmıştım Z5 görünce fikrim değişti diyebilirim. 6S'in pil ömrü yüzünden ve Z5 tasarımı pil ömrü daha bir çok özelliklerinden dolayı Z5 düşünüyorum.
@58528
Z5 Türkiye'de hemen satışa sunulur mu?
@LTNeron
6S düşünüyordum ama yukarıda da belirttiğim gibi pil ömrü çok düşük bundan dolayı Z5 düşünüyorum. Şuan İPhone 5 kullanıyorum son tam şarjdan sonra kullanımda geçen süre 1saat 23 dakika şarj %44. Yaklaşık 1.5 saatte %56 şarj gitti.

Yardımlarınız içim teşekkürler.
@Silinen üye
Kesinlikle 6S almayı kararlaştırmıştım Z5 görünce fikrim değişti diyebilirim. 6S'in pil ömrü yüzünden ve Z5 tasarımı pil ömrü daha bir çok özelliklerinden dolayı Z5 düşünüyorum.
@58528
Z5 Türkiye'de hemen satışa sunulur mu?
@LTNeron
6S düşünüyordum ama yukarıda da belirttiğim gibi pil ömrü çok düşük bundan dolayı Z5 düşünüyorum. Şuan İPhone 5 kullanıyorum son tam şarjdan sonra kullanımda geçen süre 1saat 23 dakika şarj %44. Yaklaşık 1.5 saatte %56 şarj gitti.

Ne demek dostum Xperia Z5 Premium alarak iyi bir sonuç elde etmiş olursun.

Sony Xperia Z5 lansmandan sonra hemen satılır diye düşünüyorum. Çünkü Sony kalitesi bu ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı