XPG 1TB SX8100 alınır mı?

envero7

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İtopya üzerinden bu ürünü almak istiyorum. Fiyatı ve okuma/yazma oranları benim için makul bir seviye de olduğu için tercih edebileceğim bir ürün. Alınır mı? Alınmaz mı? Kullanan ve memnun kalan/kalmayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Valla ben de bu ürünü gördüm ama aklım bir yandan Samsung 980 modelinde kaldı PRO olan değil normal 980 DRAM olmayan versiyonu kendi ramlarımızdan 64Mb alıyormuş sadece o şekilde çalışıyormuş 2si arasında kaldım valla .

Valla ben de bu ürünü gördüm ama aklım bir yandan Samsung 980 modelinde kaldı PRO olan değil normal 980 DRAM olmayan versiyonu kendi ramlarımızdan 64Mb alıyormuş sadece o şekilde çalışıyormuş 2si arasında kaldım valla .
Hangi ürün ramlerden 64mb alıyormuş? o kısmı anlayamadım. :)

Samsung 980 modeli. Bir tek ucuz yer Amazon Almanya idi o kadar beklemek istemediğim için XPG aldım İtopya'dan. İnşallah bir sorun vs olmaz.
Sanırım ben hemen alamayacağım. Ağustos 1'inde hemen işlemci ve anakart alacağım :D 1 ay sonra felan kullanım deneyimini benimle/bizimle paylaşabilir misin rica etsem?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı